Wat is de impact van het pensioenakkoord op uw organsatie?

Wij maken de gevolgen zichtbaar en beheersbaar

Er is een pensioenakkoord gesloten tussen het kabinet en de vakbonden. De consequentie van dit akkoord is dat de pensioenregeling die u biedt aan uw medewerkers, waarschijnlijk moet worden aangepast. Deze dient namelijk te voldoen aan de nieuwe pensioenwetgeving. U moet hier dan ook op tijd mee beginnen om de controle niet te verliezen.

Wilt u een gratis rapportage ontvangen waarin wij het effect van het pensioenakkoord op uw huidige pensioenregeling doorrekenen? Vraag de Pensioenakkoord Impact Scan direct aan via de onderstaande knop! Wij werken kosteloos vier concrete scenario's voor u uit.

Vraag hier de gratis Pensioenakkoord Impact Scan aan

Webinar

'Pensioenakkoord: de gevolgen onder controle!'

Tijdens dit webinar is Jan Dirk Stouten in gesprek gegaan met pensioenspecialisten Caspar de Waard en Sander Romberg. Zij praten u bij over de inhoud van het pensioenakkoord en de gevolgen van de nieuwe pensioenwetgeving voor uw organisatie. Daarnaast leggen zij uit welke stappen u als werkgever moet nemen om de impact onder controle te houden.

Beluister hier onze podcast over de gevolgen van het pensioenakkoord

Whitepaper

De impact van het pensioenakkoord

Welke wijzigingen wil het kabinet doorvoeren? Wat is de impact van deze wijzigingen voor werkgevers en hun medewerkers? En hoe kan Schouten Zekerheid u helpen bij het zichtbaar en beheersbaar maken van de gevolgen van de nieuwe pensioenwetgeving voor uw organisatie?

U leest het in ons whitepaper.

Download ons whitepaper over de impact van het pensioenakkoord

Benieuwd naar de impact op uw organisatie?

Wij helpen u graag bij het zichtbaar en beheersbaar maken van de gevolgen

Onze Pensioenspecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 44 07 Stel een vraag