Specialisten geven antwoord op uw vragen

Over de vaccinatie, privacy en gezondheid van uw medewerkers

De pandemie en het 'nieuwe normaal' hebben een enorme impact op uw bedrijf en uw medewerkers. Met de eerste coronavaccins en het vaccinatieprogramma van de overheid lijkt er licht te komen aan het einde van de coronatunnel. Maar deze ontwikkelingen brengen ook extra uitdagingen, onzekerheden en vragen met zich mee voor u als werkgever.

Hoe kunt u onzekerheden over de coronavaccins wegnemen bij uw medewerkers? Wat zijn de regels en mogelijkheden voor u als werkgever rond de vaccinatie van uw medewerkers? En wat kunt u doen om uw medewerkers gezond, vitaal en duurzaam inzetbaar te houden?

Tijdens ons webinar en de aansluitende Q&A op woensdag 10 maart 2021 is Jan Dirk Stouten hierover in gesprek gegaan met drie specialisten: Jeroen van Kampen (Klinisch Viroloog Erasmus MC), Tjeerd den Oudsten (Specialist Schadelastbeheersing) en Brenda van DIjk (Consultant Duurzame Inzetbaarheid).

Het webinar en de Q&A terugkijken?

Webinar

'Vaccinatie, privacy en gezondheid van uw medewerkers'

Tijdens dit webinar is Jan Dirk Stouten in gesprek gegaan met Klinisch Viroloog Jeroen van Kampen, Specialist Schadelastbeheersing Tjeerd den Oudsten en Consultant Duurzame Inzetbaarheid Brenda van Dijk over:

  • De werking, veiligheid en ontwikkeling van de coronavaccins. 
  • De privacyregels én mogelijkheden voor u als werkgever rond de vaccinatie van uw medewerkers. 
  • Stappen die u kunt zetten om uw medewerkers gezond, vitaal en duurzaam inzetbaar te houden.
Luister hier naar de podcast

Q&A

Veelgestelde vragen en antwoorden

Tijdens deze Q&A hebben Jeroen van Kampen (Klinisch Viroloog), Tjeerd den Oudsten (Specialist Schadelastbeheersing) en Brenda van Dijk (Consultant Duurzame Inzetbaarheid) live publieksvragen beantwoord onder leiding van Jan Dirk Stouten, waaronder de volgende vragen:

  • Als medewerkers niet verplicht zijn hun testresultaten met u te delen, wat heeft u hier als werkgever dan aan?
  • Mag u als werkgever medewerkers die zich niet willen laten vaccineren of testen de toegang tot het bedrijfspand ontzeggen?
  • Hoe lang duurt de besmettelijkheid na een positieve test?
Luister naar onze Q&A

Whitepaper

'Vaccinatie, privacy en gezondheid van uw medewerkers'

Hoe kunt u als werkgever de onzekerheden van uw medewerkers over de coronavaccins wegnemen? Wat zijn uw rechten, plichten en mogelijkheden rond de vaccinatie van uw medewerkers? En wat kunt u doen om uw medewerkers gezond, vitaal en duurzaam inzetbaar te houden?

U leest het in onze whitepaper.

Download en lees onze whitepaper

Heeft u vragen over de vaccinatie, privacy en gezondheid van uw medewerkers?

Stel uw vragen via dit formulier, waarna wij contact met u opnemen.

Onze Verzuimspecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 49 59 Stel een vraag