Impact van de veranderende verzekeringsmarkt

We leven in een wereld die constant verandert. Ook de verzekeringsmarkt is onderhevig aan veranderingen en dit brengt serieuze uitdagingen en een toenemende onzekerheid met zich mee. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor uw organisatie? Welke stappen kunt u samen met ons zetten om de impact te beperken? En welke preventieve maatregelen dragen bij aan het beheersbaar maken én houden van uw risico's Onze specialisten geven antwoord op deze vragen en meer in onze video's en in ons whitepaper: 'Samen risicobewust: De impact van de veranderende verzekeringsmarkt'.

Bekijk onze video's
Download ons whitepaper

Whitepaper

Samen risicobewust: de impact van de veranderende verzekeringsmarkt

De verzekeringsmarkt is aan het veranderen en dit heeft impact op ondernemend Nederland. Welke stappen kunt u samen met ons nemen om de impact te beperken? En welke preventieve maatregelen dragen bij aan het beheersbaar maken én houden van uw risico's? U leest het in ons whitepaper, waarbij we vijf risicothema's behandelen: Personeel, Aansprakelijkheid, Bedrijfscontinuïteit, Krediet en Mobiliteit. Per thema gaan we in op de actuele ontwikkelingen binnen de verzekeringsmarkt, de impact daarvan op uw organisatie en hoe we samen de impact kunnen beperken.
Download kosteloos ons whitepaper

Personeel

Verzuim, Zorgverzekering en Pensioen

Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van het risicothema Personeel? Wat zijn de gevolgen van deze ontwikkelingen voor uw medewerkers en uw personeelsrisico's? En wat kunt u doen om deze risico's onder controle te houden?

Francisca Roose (Specialist Zorg & Inkomen) vertelt het u in de onderstaande video's.

Grip op verzuim
Collectieve zorgverzekering
Het pensioenakkoord
Wat zijn de oorzaken van de veranderende verzekeringsmarkt?

De oorzaken van de veranderende verzekeringsmarkt

De laatste jaren zien wij in de verzekeringsbranche verschillende ingrijpende veranderingen, die serieuze uitdagingen met zich meebrengen. Wat zijn de oorzaken van de veranderende verzekeringsmarkt? Welke factoren liggen hieraan ten grondslag? En welke consequenties heeft dit voor u? Daniel Dancewicz (Directeur Inkoop) legt het uit in deze video.


Bekijk de video's over de overige risicothema's

Aansprakelijkheid, Bedrijfscontinuïteit en Mobiliteit

Wat is de impact op uw aansprakelijkheid? Hoe waarborgt u de bedrijfscontinuïteit van uw onderneming? Wat zijn de consequenties voor uw mobiliteitsrisico's? En welke preventieve maatregelen dragen bij aan de beheersbaarheid van deze risico's?

Jaco Menne (Adviseur Risicomanagement), Richard Roeters (Specialist Schade) en Danny Monjé (Directeur Verzekeringstechniek) geven antwoord in de onderstaande video's.

Aansprakelijkheid
Bedrijfscontinuïteit
Mobiliteit
Welke maatregelen kunt u nemen om de impact van de veranderende verzekeringsmarkt te beperken?

Zó beperken we samen de impact

In deze laatste video vertelt Daniel Dancewicz (Directeur Inkoop) hoe u uw risico's beheersbaar kunt houden, uw schadelast kunt beperken en de impact van de veranderende verzekeringsmarkt kunt beperken.

Uiteraard helpen wij u graag bij het beperken van de impact van de veranderende verzekeringsmarkt. Betrek ons tijdig bij de beoordeling van uw risicoprofiel, het nemen van preventieve maatregelen en het zoeken naar de beste verzekeringsoplossing, passend bij uw risicoprofiel. Want wij geven u graag die échte zekerheid, waar u juist in deze onzekere tijd zo'n behoefte aan heeft.

Download ons whitepaper

De impact van de veranderende verzekeringsmarkt beperken?

Wij doen dit graag samen met u!

Onze BTA-specialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 22 Stel een vraag