SZ. Magazine

Regelmatig brengen wij een magazine uit, waarin we onze relaties aan het woord laten: SZ. Magazine. Door een inkijkje te geven in de mooie bedrijven die wij tijdens onze dagelijkse werkzaamheden tegenkomen, geven we u graag een inkijkje in ons familiebedrijf. Op deze pagina vindt u meer informatie over de laatste editie van het SZ. Magazine en kunt u deze online lezen en (kosteloos) bestellen

Lees hier online het SZ. Magazine

Ondernemen is vooruitzien

Vraag het SZ. Magazine gratis aan of lees online

"Max Verstappen doet het. Net als Elon Musk en Magnus Carlsen. U doet het. En wij doen het ook. Wat? Vooruitkijken. Niet alleen kijken naar het hier en nu, maar ook naar morgen. En overmorgen en daarna. Of – in het geval van Max – naar de volgende bocht. De volgende ronde en de volgende Grand Prix. Alleen dan kunt u de allerbeste zijn. Door vooruit te kijken en te anticiperen op dat wat nog komen gaat."

Het SZ. Magazine: een magazine voor én over onze relaties. Het thema van deze uitgave is 'ondernemen is vooruitzien'. In deze editie komen relaties aan het woord die hun ondernemerschap kenmerken door vooruit te kijken én van de gebaande paden durven af te wijken.

Zoals startup Parfumado, die een gat in de markt zag en hier perfect op inspeelde. Verzekeraar Nationale-Nederlanden, die data gebruikt om in te spelen op veranderende klantbehoeften. Of agrarisch familiebedrijf Lely, die met innovaties en robots de traditionele manier van werken op de boerderij doorbreekt. Deze én meer inspirerende verhalen, leest u in ons SZ. Magazine!

Lees het SZ. Magazine online!

Meer weten of ons SZ. Magazine ontvangen?

Wij helpen u graag!

Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag

Het SZ. Magazine gratis ontvangen? Laat uw gegevens achter.