Schade melden

Melden van een schade

Altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week!

In het geval van ernstige calamiteiten, zoals brand of diefstal, kunt u ons ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend bereiken. Mocht u dus ooit dermate in de problemen komen dat directe hulp of advies vereist is, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Schade melden

Schade is wel het laatste waarop u zit te wachten. Het is van groot belang dat u zo spoedig mogelijk de schade bij ons meldt. Doe dit in ieder geval binnen 24 uur (of op maandagmorgen bij schade in het weekend). Onze schadeafdeling neemt u dan de volledige schade uit handen. Hoe we dit doen? Dat laten we u graag aan de hand van een praktijkvoorbeeld zien.

Verkeersschade

In het geval van schade in het verkeer vult u altijd direct (samen met de eventuele tegenpartij) het Europees Schadeformulier in. De achterkant dient ingevuld te worden door iedere partij afzonderlijk. Voor een soepele afwikkeling van de schade is het van belang om zo snel mogelijk  tot een indicatie van het schadebedrag te komen. U kunt hiervoor uiteraard contact met ons opnemen zodat wij u kunnen adviseren hoe u tot een snelle indicatie van het schadebedrag kunt komen.

Over onze schadeafdeling

Onze schade-afdeling bestaat uit 13 schadeprofessionals met elk hun eigen specialismen. Hierdoor kunnen wij u met iedere schade uitstekend helpen. De afdeling staat onder leiding van Daniel Dancewicz. Daniel heeft een vaste column in het Rotterdamse zakenmagazine Rijnmond BUSINESS, waarin hij de lezers mee neemt in de wereld van de schades. Hieronder kunt u zijn meest recente columns vinden.

Schade melden?
010 - 288 44 44
of stuur ons een bericht
Meld een schadeDaniel DancewiczTeamleider Schade
Zo werkt onze schadeafdeling