Bedrijfscontinuïteit

Bedrijfscontinuïteit voorop

Bedrijfsschade met betrekking tot materiële zaken is een risico dat ondernemers nogal eens onderschatten. In sommige gevallen betekent het simpelweg het einde van de onderneming. 

De juiste verzekeringsproducten

Als het bedrijf niet goed verzekerd is, kunnen de gevolgen van brand, storm, bliksem, een overstroming of machinebreuk zeer ernstig zijn voor de continuïteit van de bedrijfsprocessen of zelfs de gehele bedrijfsvoering. Wij kennen de risico’s. En adviseren over de juiste verzekeringsproducten waardoor de continuïteit van uw onderneming zeker gesteld is.

Bedrijfsschade-onderzoeken

Als het gaat om bedrijfscontinuïteit is preventie voor Schouten Zekerheid een belangrijk thema. Wanneer een bedrijf voldoet aan alle veiligheidseisen, is verzekeren een stuk eenvoudiger en logischerwijs goedkoper. In onze aanpak houden we daarom brandpreventiebezoeken, laten we taxaties uitvoeren en doen we bedrijfsschade -onderzoeken en -analyses. Op basis daarvan stellen we een risicoprofiel op. Vervolgens bekijken we altijd hoe een bedrijf zich ontwikkelt. Zo bent u er zeker van dat de portefeuille blijft aansluiten op de actuele risico's.

Leg uw vraagstuk over bedrijfscontinuïteit aan ons voorJhalmar de VaalProductspecialist Risico Management