Specialist in horeca verzekeringen

Ieder horecabedrijf is uniek en loopt andere risico's! We hebben de belangrijkste risico's voor je horecabedrijf uitgelicht, zodat je weet waar je aan toe bent.
KHN Verzekeringen homepage

Brief van de Arbeidsinspectie ontvangen?

De Nederlandse Arbeidsinspectie is horecabedrijven aan het inspecteren en controleert de aanwezigheid van een basiscontract arbodienstverlening en Risico-inventarisatie- en evaluatie (RI&E). Speciaal voor horecaondernemers bieden we een voordelige arbodienstverlening aan, waarbij een vast percentage over de loonsom wordt gerekend.
Sinds 2014
Afspraak maken - home-2

We helpen je graag!

Onze specialisten staan voor je klaar en kijken graag mee met je verzekeringen. Door onze ervaring in de horeca, zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en risico's in de horeca.

We geven iedere horecaondernemer een uniek advies op basis van zijn eigen risico's. Uiteraard bepaal je zelf wat je wel en niet wilt verzekeren. Vergelijk hier verschillende horeca verzekeringen.

Over KHN Verzekeringen

Onafhankelijke bemiddelaar

Verdiepen

Selectieprocedure

Exclusieve dekkingen

Unieke samenstelling

Nieuws & inspiratie

Ontdek onze blogs voor inzichten, evenementen, whitepapers en succesverhalen

KHN Verzekeringen
Risicomanagement

Keuring van een elektrische installatie in horeca; waar let ik op?

In de praktijk blijkt dat niet alle horecaondernemers voldoende op de hoogte zijn van de (nieuwe) eisen van de elektrotechnische keuringen. We geven antwoord op de meest gestelde vragen rondom de keuring van de elektrische installatie van je horecazaak.

Risicomanagement

Risico's bij het bezorgen van maaltijden in de horeca

Bezorg je maaltijden of wil je maaltijden gaan bezorgen? Waar moet je dan rekening mee houden? We hebben onze tips en adviezen voor je op een rijtje gezet, zodat je weet waar je op moet letten bij het bezorgen van maaltijden.

Risicomanagement

Eigen restaurant beginnen, waar moet ik rekening mee houden?

enk je er over om een snackbar over te nemen? Dan komen er al snel veel vragen op je af! Neem je alles over? Hoe weet je of alles op orde is en waar moet je op letten? Wij geven je graag tips en advies, zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je een snackbar wil overnemen.

Een snackbar overnemen, waar let ik op?
Risicomanagement

Een snackbar overnemen, waar let ik op?

enk je er over om een snackbar over te nemen? Dan komen er al snel veel vragen op je af! Neem je alles over? Hoe weet je of alles op orde is en waar moet je op letten? Wij geven je graag tips en advies, zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je een snackbar wil overnemen.

Algemeen

Een eigen restaurant beginnen; wat zijn de kosten?

Als je een eigen restaurant wil beginnen, dan wil je goed voorbereid zijn op alle kosten die je kunt verwachten. We hebben een overzicht gemaakt van de kosten die je kunt verwachten voor je horecapand, goederen, inventaris, personeel en overige kosten.

Kom in contact

Wil jij als KHN-lid, één van onze specialisten spreken? Stel gerust al je vragen telefonisch of per formulier.
Nu bereikbaar
Envelope

Mail ons

Nu bereikbaar
Phone

Bel ons

Je kunt ons tijdens kantoortijden bereiken op onderstaand telefoonnummer.

icon

Gratis 'Goed Verzekerd Check'

Samen kijken we naar je huidige verzekeringen, de bijbehorende dekkingen en polisvoorwaarden.