Specialist in horeca verzekeringen

Brief van de Arbeidsinspectie ontvangen?

We helpen je graag!
Onze specialisten staan voor je klaar en kijken graag mee met je verzekeringen. Door onze ervaring in de horeca, zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en risico's in de horeca.
We geven iedere horecaondernemer een uniek advies op basis van zijn eigen risico's. Uiteraard bepaal je zelf wat je wel en niet wilt verzekeren. Vergelijk hier verschillende horeca verzekeringen.
Over KHN Verzekeringen
Onafhankelijke bemiddelaar
Als horecaondernemer kun je helaas niet bij alle verzekeraars een aparte offerte aanvragen. KHN Verzekeringen is niet gebonden aan een verzekeraar en kan hierdoor de beste verzekeringen selecteren voor de horeca.
Verdiepen
Onze adviseurs spreken dagelijks horecaondernemers en analyseren continu de ontwikkelingen in de horeca waardoor we de bedrijfsrisico’s van horecaondernemers goed in kaart kunnen brengen.
Selectieprocedure
Wij maken regelmatig een nieuwe selectie onder bekende verzekeraars die naar ons oordeel een goede prijs / prestatieverhouding hebben. Daarbij letten we op kwaliteit, polisvoorwaarden, premies en een goede schadeafhandeling.
Exclusieve dekkingen
We hebben een groot netwerk, vertegenwoordigen een grote groep horecaondernemers en hebben jarenlange ervaring. Hierdoor zijn we in staat om bij bekende verzekeraars gunstige voorwaarden en unieke dekkingen te realiseren.
Unieke samenstelling
We hebben een eigen volmachtbedrijf en kunnen bepaalde risico’s binnen dezelfde verzekering bij verschillende verzekeraars onderbrengen. Je krijgt dan een unieke verzekering met de beste voorwaarden en dekkingen.
Nieuws & inspiratie
Ontdek onze blogs voor inzichten, evenementen, whitepapers en succesverhalen

Keuring van een elektrische installatie in horeca; waar let ik op?
In de praktijk blijkt dat niet alle horecaondernemers voldoende op de hoogte zijn van de (nieuwe) eisen van de elektrotechnische keuringen. We geven antwoord op de meest gestelde vragen rondom de keuring van de elektrische installatie van je horecazaak.

Risico's bij het bezorgen van maaltijden in de horeca
Bezorg je maaltijden of wil je maaltijden gaan bezorgen? Waar moet je dan rekening mee houden? We hebben onze tips en adviezen voor je op een rijtje gezet, zodat je weet waar je op moet letten bij het bezorgen van maaltijden.

Eigen restaurant beginnen, waar moet ik rekening mee houden?
enk je er over om een snackbar over te nemen? Dan komen er al snel veel vragen op je af! Neem je alles over? Hoe weet je of alles op orde is en waar moet je op letten? Wij geven je graag tips en advies, zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je een snackbar wil overnemen.

Een snackbar overnemen, waar let ik op?
enk je er over om een snackbar over te nemen? Dan komen er al snel veel vragen op je af! Neem je alles over? Hoe weet je of alles op orde is en waar moet je op letten? Wij geven je graag tips en advies, zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je een snackbar wil overnemen.

Een eigen restaurant beginnen; wat zijn de kosten?
Als je een eigen restaurant wil beginnen, dan wil je goed voorbereid zijn op alle kosten die je kunt verwachten. We hebben een overzicht gemaakt van de kosten die je kunt verwachten voor je horecapand, goederen, inventaris, personeel en overige kosten.
Kom in contact
Bel ons
Je kunt ons tijdens kantoortijden bereiken op onderstaand telefoonnummer.