Het laatste nieuws

Risicomanagement

Keuring van een elektrische installatie in horeca; waar let ik op?

In de praktijk blijkt dat niet alle horecaondernemers voldoende op de hoogte zijn van de (nieuwe) eisen van de elektrotechnische keuringen. We geven antwoord op de meest gestelde vragen rondom de keuring van de elektrische installatie van je horecazaak.

Risicomanagement

Risico's bij het bezorgen van maaltijden in de horeca

Bezorg je maaltijden of wil je maaltijden gaan bezorgen? Waar moet je dan rekening mee houden? We hebben onze tips en adviezen voor je op een rijtje gezet, zodat je weet waar je op moet letten bij het bezorgen van maaltijden.

Risicomanagement

Eigen restaurant beginnen, waar moet ik rekening mee houden?

enk je er over om een snackbar over te nemen? Dan komen er al snel veel vragen op je af! Neem je alles over? Hoe weet je of alles op orde is en waar moet je op letten? Wij geven je graag tips en advies, zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je een snackbar wil overnemen.

Een snackbar overnemen, waar let ik op?

Risicomanagement

Een snackbar overnemen, waar let ik op?

enk je er over om een snackbar over te nemen? Dan komen er al snel veel vragen op je af! Neem je alles over? Hoe weet je of alles op orde is en waar moet je op letten? Wij geven je graag tips en advies, zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je een snackbar wil overnemen.

Algemeen

Een eigen restaurant beginnen; wat zijn de kosten?

Als je een eigen restaurant wil beginnen, dan wil je goed voorbereid zijn op alle kosten die je kunt verwachten. We hebben een overzicht gemaakt van de kosten die je kunt verwachten voor je horecapand, goederen, inventaris, personeel en overige kosten.

Algemeen

Een broodjeszaak beginnen, waar houd ik rekening mee?

In dit artikel lees je waar je rekening mee moet houden, voordat je een broodjeszaak begint.

Algemeen

Een eigen broodjeszaak beginnen; wat zijn de kosten?

Wanneer je een eigen broodjeszaak wil beginnen, wil je goed op de hoogte zijn van de kosten die je kunt verwachten en is het prettig om te weten waar je rekening mee moet houden.

Klantverhaal 55DEGREES: 'de overstap kwam net op tijd!'

Klantverhaal

Klantverhaal 55DEGREES: 'de overstap kwam net op tijd!'

Klantverhaal 55DEGREES: 'de overstap kwam net op tijd!'

Verzuim

5 tips om jouw verzuim(kosten) onder controle te houden

Voldoende personeel vinden is in deze tijd erg lastig. Ook al heb je de bezetting op orde, dan is het nog steeds een uitdaging om vervanging te regelen bij een zieke medewerker en zit je met dubbele kosten.

Zorgverzekering

Meest gekozen aanvullende (tandarts)verzekeringen in de horeca

Onze zorgspecialisten krijgen veel vragen over het afsluiten van aanvullende (tandarts)verzekering(en) in de horeca. Ben je ook benieuwd naar de meest gekozen aanvullende verzekeringen binnen de horeca? We hebben een overzicht gemaakt per verzekeraar binnen het KHN Collectief, zodat je hier meer inzicht krijgt:

Employee benefits

10 jaar KHN Verzekeringen

Horecaondernemers die lid zijn van KHN kunnen al tien jaar lang profiteren van de kennis en service van KHN Verzekeringen.

Kom in contact

Wil jij als KHN-lid, één van onze specialisten spreken? Stel gerust al je vragen telefonisch of per formulier.
Nu bereikbaar
Envelope

Mail ons

Nu bereikbaar
Phone

Bel ons

Je kunt ons tijdens kantoortijden bereiken op onderstaand telefoonnummer.

icon

Gratis 'Goed Verzekerd Check'

Samen kijken we naar je huidige verzekeringen, de bijbehorende dekkingen en polisvoorwaarden.