Onze aanpak: ondernemend en innovatief

Bij schades zijn altijd diverse partijen betrokken. Schouten Zekerheid heeft oog voor de belangen van alle betrokkenen, maar primair voor die van u, onze relatie. Daar gaan we heel ver in. Of het nu gaat om een freelancer of een multinational: met even veel plezier en inzet pakken we de telefoon op en gaan we voor u aan de slag.  
Beste verzekeringen

Als verzekeringsmakelaar zijn we niet afhankelijk van derden. We zijn een volledig zelfstandige organisatie zonder externe aandeelhouders. We halen de beste verzekeringen uit de markt of stellen deze op maat samen.

Vernieuwende concepten

Iedere medewerker denkt mee over optimalisatie en vernieuwing van onze dienstverlening. We bieden innovatieve concepten en producten aan waarmee we werkgevers zo goed mogelijk bijstaan.

Preventie

Onze verzekeringsconcepten dekken vrijwel alle risico’s waar bedrijven, stichtingen, verenigingen en instellingen mee te maken hebben. Maar we bieden we ook preventieve mogelijkheden om schade te voorkomen.

Meer weten over onze aanpak?

Analyseren, adviseren en ontzorgen

Om te bepalen welke verzekeringsproducten het beste bij uw organisatie en medewerkers passen, doen wij een uitgebreide situatie- en wenseninventarisatie. We zijn duidelijk en eerlijk over de (on)mogelijkheden. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, ondersteunen wij u bij de implementatie. Vervolgens krijgt u een vaste contactpersoon, bij wie u terecht kunt voor hulp en advies. 
  • Verdiepen
  • Vastleggen
  • Samenstellen
  • Afsluiten
  • Onderhouden
  • Regelen
Eerst verdiepen we ons in uw organisatie. Kennen we uw doelstellingen? Weten we hoe uw organisatie eruit ziet? Kennen wij uw financieel kader en specifieke regelingen? Als we dat scherp hebben, formuleren we de kansen en risico’s en gaan we het gesprek met u aan.

Op basis van de uitkomsten van de uitgebreide risicoanalyse leggen we vast welke risico's uw bedrijf kan en wil dragen, en welke risico's verzekerd moeten worden. Als we ook dat weten, gaan we aan de slag.

We vragen offertes op en stellen voor complexe risico's maatwerkoplossingen samen. Uiteraard begeleiden we u bij het selecteren van de juiste producten. Ook adviseren we hoe u het thema verzekeren intern kunt organiseren en het beheer kunt beleggen. 

Zijn de juiste verzekeringen gekozen? Dan zorgen we dat deze tegen aantrekkelijke voorwaarden worden afgesloten. Voor onze inzet spreken we vooraf de wijze van beloning af. 

Het is van belang dat de gekozen oplossingen ook in de toekomst aansluiten op uw bedrijfssituatie. Uw bedrijf verandert immers en dat geldt ook voor de wereld waarin het opereert. Het kan interessant zijn om de voorwaarden aan te passen of te kiezen voor een product dat beter aansluit. 

Komt het onverhoopt tot een schade, dan staan de specialisten van Schouten Zekerheid dag en nacht voor u klaar. Met een effectieve afwikkeling van een schade geven wij invulling aan ons motto 'Daadkracht Verzekerd'. 

Mogen we dit traject ook voor u opzetten?

Schouten Zekerheid Academy

Eén van onze kernwaarden is deskundig. En dat is niet voor niets: als verzekeringsmakelaar vinden wij dat u te allen tijde moet kunnen vertrouwen op het advies en de deskundigheid van onze medewerkers. Hoe wij dit waarborgen? Door te zorgen dat al onze collega’s worden opgeleid volgens de eisen die gesteld worden vanuit de wet én vanuit onze Schouten Zekerheid Academy.

Instituut voor kennisdeling
De Schouten Zekerheid Academy is er niet alleen voor relaties, maar ook voor collega’s. Door het kennisniveau van onze medewerkers voortdurend bóven het juiste peil te houden, kunnen we u deskundig adviseren en te woord staan. Zo hebben al onze collega's de bankierseed of –belofte afgelegd en dient elke collega zijn of haar Wft-diploma(’s) up-to-date te houden.

Naast de wettelijk verplichte diploma’s, breiden onze collega’s ook op andere vlakken voortdurend hun kennis uit. Zo zijn onze adviseurs en specialisten allemaal in het bezit van een Assurantie A-diploma, hebben veel collega’s zich verder verdiept middels branchediploma’s en ontwikkelen onze stafafdelingen zich breed, bijvoorbeeld op het gebied van marketing of automatisering. Een aantal van onze collega’s staat bovendien ingeschreven in registers, zoals RMiA, RAiA en RPA.

Als werkgever kunnen we niet anders dan dit toejuichen. Daarom stellen we opleidingsbudgetten beschikbaar en bieden we onze werknemers de mogelijkheid om intern cursussen en opleidingen te volgen. Niet alleen op inhoudelijk vlak, maar eveneens op het gebied van werk-privébalans, samenwerken en leidinggeven. Want ook dat is voor ons deskundigheid.  

Veilig informatie versturen

We streven continu naar het leveren van uitstekende en veilige service voor onze relaties. Hiertoe behoort ook de garantie dat privacygevoelige informatie veilig wordt uitgewisseld. Daarom werken we met ZIVVER: een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail, chat en bestanden.

Heeft u een e-mail van ons ontvangen via ZIVVER?
Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van ZIVVER. Het kan zijn dat u dit bericht moet openen met een wachtwoord of sms die u van ons ontvangen heeft.

Reageren op een e-mailbericht via ZIVVER?
U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina die lijkt op een mailprogramma. Onder het ontvangen bericht kunt u direct uw reactie typen en deze verzenden. Uw reactie wordt op deze manier ook beveiligd verstuurd.Meer over ZIVVER

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op, we beantwoorden graag uw vragen!

Neem contact op
Onze adviseurs staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 05 Stel een vraag