Michiel Krouwer nieuwe Directeur Affinity Groups van Schouten Zekerheid

Michiel Krouwer is de nieuwe Directeur Affinity Groups van Schouten Zekerheid. Krouwer is een bestuurder die zijn sporen heeft verdiend in de financiële dienstverlening, met een brede businesservaring in schade- en inkomensverzekeringen. Hij was eerder werkzaam bij Centraal Beheer, WagenPlan, Avéro Achmea en Interpolis. Als Directeur Affinity Groups (AG) gaat Krouwer zich richten op unieke, op maat gemaakte, verzekeringsconcepten voor branche- en beroepsverenigingen.Krouwer is verheugd met zijn overstap naar Schouten Zekerheid: “Als geboren en getogen Rotterdammer, ben ik ontzettend trots en blij met deze nieuwe stap in mijn loopbaan. Ik ken Schouten Zekerheid al langer vanuit mijn eerdere functies. Het is een écht familiebedrijf met een Rotterdamse mentaliteit en een mooie organisatie, iets wat mij zeer aanspreekt. Samen met het team ben ik vastbesloten om blijvende impact te maken in de verzekeringswereld. Met focus op verzekeringsoplossingen, speciaal samengesteld voor branche- en beroepsverenigingen binnen Affinity Groups. Ik kijk er naar uit om te beginnen en heb zin in deze nieuwe uitdaging!”

Wilco de Haan, Algemeen Directeur van Schouten Zekerheid, is verheugd met de toevoeging van Krouwer aan het directieteam: “Met de komst van Michiel als Directeur Affinity Groups, kunnen wij nog specifieker inspelen op de wensen en behoeften van branches en beroepsverenigingen en hen voorzien van de beste producten en dienstverlening uit de markt. Michiel brengt niet alleen veel ervaring met zich mee, maar ook een frisse blik. Hij is in staat om met veel energie een team te motiveren en is constant op zoek naar verbeteringen. Wij zijn blij dat we Michiel kunnen verwelkomen bij Schouten Zekerheid.”

Over Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is opgericht in 1953 en heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande verzekeringsmakelaar. Als familiebedrijf hecht Schouten Zekerheid veel waarde aan persoonlijke aandacht, onafhankelijkheid en daadkracht. Met een breed scala aan verzekeringsoplossingen, bedient het bedrijf relaties en beroeps- en brancheverenigingen in diverse sectoren.

Publicatiedatum: 28 februari 2024
Onze Branchespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 44 63 Stel een vraag
Meer weten over onze totaaloplossingen voor branche-, beroeps- en ondernemersorganisaties?