We geven elke horecaondernemer advies op maat, afgestemd op de risico’s binnen jouw bedrijf. Daarnaast voeren we kosteloos een verzekeringscheck voor je uit.
Al 70 jaar dé verzekeringspartner voor de horeca
Over Schouten Zekerheid
Speciaal ontwikkeld voor horecaondernemers
Schouten Zekerheid helpt restaurants, cafés en andere horecabedrijven met sterke verzekeringen tegen een scherpe premie. Voor elke verzekeringsvraag kun je bij ons terecht.
We kennen de risico’s in jouw vak. Van brand of schade aan inventaris tot aansprakelijkheid, ziekteverzuim of uitval van personeel – we analyseren jouw verzekeringen grondig en zoeken naar betere of voordeligere oplossingen. Ons advies sluit aan op jouw bedrijf, jouw mensen en jouw ambities.
En we doen meer dan alleen verzekeren. Met aandacht voor preventie, risicobeheer en periodieke controles helpen we je risico’s te beperken en rust te brengen in je bedrijfsvoering.
Als onafhankelijk adviseur én gevolmachtigd agent regelen wij alles rondom je verzekeringen. Zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent: gasten laten genieten.
Geen eenmalige klant, maar een langdurige relatie
Bij Schouten Zekerheid gaan we voor een langdurige band, waarbij we onze relaties continu ondersteunen bij hun risico's op schade- en personeelsvlak. Met veel van hen doen we al jaren zaken; met sommigen zelfs al sinds de oprichting van ons bedrijf.
Deze band gaat vaak ook verder dan alleen de verzekeringsportefeuille. Veel van onze relaties zien we regelmatig bij onze kennissessies of zijn onderdeel van ons Schouten Zekerheid Running Team. Zo zien we het ook graag; een goede balans tussen deskundig en persoonlijk.
Ben je lid van KHN
Dan profiteer je van een speciaal verzekeringspakket, exclusief voor leden.
KHN
Nieuws & inspiratie
Ontdek onze blogs voor inzichten, evenementen, whitepapers en succesverhalen
Keuring van een elektrische installatie in horeca; waar let ik op?
In de praktijk blijkt dat niet alle horecaondernemers voldoende op de hoogte zijn van de (nieuwe) eisen van de elektrotechnische keuringen. We geven antwoord op de meest gestelde vragen rondom de keuring van de elektrische installatie van je horecazaak.
Risico's bij het bezorgen van maaltijden in de horeca
Bezorg je maaltijden of wil je maaltijden gaan bezorgen? Waar moet je dan rekening mee houden? We hebben onze tips en adviezen voor je op een rijtje gezet, zodat je weet waar je op moet letten bij het bezorgen van maaltijden.
Eigen restaurant beginnen, waar moet ik rekening mee houden?
enk je er over om een snackbar over te nemen? Dan komen er al snel veel vragen op je af! Neem je alles over? Hoe weet je of alles op orde is en waar moet je op letten? Wij geven je graag tips en advies, zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je een snackbar wil overnemen.
Een snackbar overnemen, waar let ik op?
enk je er over om een snackbar over te nemen? Dan komen er al snel veel vragen op je af! Neem je alles over? Hoe weet je of alles op orde is en waar moet je op letten? Wij geven je graag tips en advies, zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je een snackbar wil overnemen.
Een eigen restaurant beginnen; wat zijn de kosten?
Als je een eigen restaurant wil beginnen, dan wil je goed voorbereid zijn op alle kosten die je kunt verwachten. We hebben een overzicht gemaakt van de kosten die je kunt verwachten voor je horecapand, goederen, inventaris, personeel en overige kosten.
Kom in contact
Schade melden
Direct actie nodig?
U kunt ons altijd telefonisch bereiken, uiteraard ook 's avonds, 's nachts of in het weekend.
Contact
Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00
Direct geholpen
Altijd een medewerker
Contactformulier
Mail ons op info@schoutenzekerheid.nl of gebruik het contactformulier.