Schouten Zekerheid Update: Reisspecial juli 2015

Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk deze in de browser.
 
Update
Reisspecial 2015
INHOUD
• Het gevaar van open wifi-netwerken
• Medische zorg in het buitenland
• Extra cash mee op vakantie?
    
Template

Beste,

Het is vakantietijd! Tijd voor tapas aan het strand, sangria aan de boulevard of barbecueën bij de tent. Maar wat als u na iets te veel sangria schade veroorzaakt? Of als u moet worden opgenomen in een buitenlands ziekenhuis omdat het vlees tóch niet helemaal gaar was? Is het slim om op openbare wifi-netwerken bankzaken te doen? En is het contante geld dat u extra mee naar Griekenland neemt goed verzekerd?

In deze Schouten Zekerheid Update Reisspecial geven wij u praktische tips en informatie rondom uw verzekering, eventuele schades en vakantie. Zodat u geen bekeuring krijgt als u in Frankrijk met een headset op de auto bestuurt of in Portugal fietsen achterop uw auto vervoert.
 

Lees al onze tips voor een onbezorgde vakantie  »

Schouten Zekerheid Update
Het grote gevaar van open wifi-netwerken
Skypen met het thuisfront, checken wat voor weer het wordt of even wat geld overmaken vanaf uw spaarrekening: we kunnen op vakantie bijna niet zonder internet. Maar let op: het gebruik van wifi is niet zonder risico's.
9 tips voor veilig internetten op reis »
Schouten Zekerheid Update
Medische hulp in het buitenland
Bij medische zorg op reis vallen de kosten ‘spoedeisende hulp in het buitenland’ onder het eigen risico van de zorgverzekering. Het kan zijn dat deze vergoed worden door uw reisverzekering.
Hoe zit dit precies? »
Schouten Zekerheid Update
Autovakantie: waar gebeuren de meeste ongevallen?
In de zomer gaat 50% van de Nederlanders met de auto op vakantie. Helaas raken jaarlijks ook veel vakantiegangers betrokken bij een auto-ongeval: in Europa meer dan een half miljoen keer per jaar.
In welk land is dit risico het grootst? »
Schouten Zekerheid Update
De verzekering van extra cash op vakantie
Bent u van plan het advies van de ANVR op te volgen en extra contant geld mee te nemen op uw vakantie naar Griekenland? Of neemt u sowieso altijd veel contanten mee op vakantie? Let dan op: extra cash betekent extra risico.
Hoe is dit verzekerd? »
Schouten Update
Let ook op de polisvoorwaarden van uw reisverzekering
De meeste Nederlanders kijken bij het afsluiten van een reisverzekering alleen naar de prijs. Maar wat als u extreme sporten doet? Of medische zorg nodig heeft in het buitenland?
Zorg dat u weet wat u verzekert »
Schouten Zekerheid Update
Schade op vakantie
U bent aan het genieten van een heerlijke vakantie, maar dan gebeurt er iets vervelends: u krijgt schade. Een kapotte zonnebril, een digitale camera die in het zwembad valt of uw telefoon die wordt gestolen.


Hoe houdt u dan toch het zorgeloze vakantiegevoel vast? »

 
Wilt u eerdere nieuwsbrieven inzien? Dat kan in ons archief.
U ontvangt deze nieuwsbrief van Schouten Zekerheid. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

Publicatiedatum: 15 juli 2015
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag