Verzekeringsdienst: voor werkgevers én werknemers

Als branche-, beroeps- of ondernemersorganisatie wilt u uw leden een passend totaalproduct bieden als het gaat om verzekeringen. Dat snappen wij. Daarom brengen wij de meest voorkomende risico's in uw branche in kaart en maken hiervoor een pakket van verzekeringen. Daarbij is de input van u en uw leden heel erg belangrijk. De Knip & Klaar Polis, het Garagepakket, de Schoen op Maat Polis, De Van Alle Markten Thuis Polis of het Hotelpakket: slechts enkele voorbeelden uit ons aanbod collectieve verzekeringen voor branche-, beroeps- en ondernemersorganisaties.

Waar nodig voegen we specifieke dekkingen toe aan onze producten. Denk aan extra dekkingen voor de voorraadpieken in de retail, kapperseczeem meeverzekeren of een speciale clausule voor hotels om ook valet parking mee te verzekeren. Daarnaast hebben wij in overleg met een aantal cao-partijen van branches specifieke collectieve verzekeringen kunnen toevoegen aan de cao's, zoals ongevallen- en WGA-hiaatverzekeringen. Ook zijn we gespecialiseerd in collectieve werknemersverzekeringen, zoals de collectieve zorgverzekering of privéverzekeringen. Benieuwd? Wij stellen graag ook voor uw branche-, beroeps- of ondernemersorganisatie een verzekeringspakket samen dat de meest voorkomende risico's van uw leden afdekt.

Meer weten over ons Verzekeringsdienst-concept?

Service en daadkracht

Onze collega's treden op namens uw branche-, beroeps- of ondernemersorganisatie. We beantwoorden alle vragen over risico's en verzekeringen, kunnen alle verzekeringsoplossingen bieden, hebben regelmatig contact met alle verzekerden en nemen natuurlijk het volledige beheer van de verzekeringen op ons. Is er schade en heeft een verzekeraar deze afgewezen? Dan tonen wij onze daadkracht en proberen de uitkering alsnog te realiseren. Onze inhoudelijke kennis van uw branche helpt daar natuurlijk bij. Daarnaast krijgen wij vanwege onze omvang als partner van diverse branches de aandacht van verzekeraars die nodig is.Het vraagstuk in uw branche aan ons voorleggen?

Meer weten over ons concept voor brancheorganisatie?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Onze Branchespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 44 63 Stel een vraag