Communicatie en opleidingen: helder en praktisch

U mag van ons meer verwachten dan de beste verzekeringsoplossingen voor de scherpste prijs. Althans, dat vinden wij. Daarom zijn wij bij Schouten Zekerheid altijd bezig met kennis toevoegen aan uw organisatie. Dat doen we bijvoorbeeld door te zorgen voor heldere en praktische communicatie. Niet alleen tussen u en ons, maar wij helpen u ook met de communicatie naar uw medewerkers. Denk aan de communicatie van complexe arbeidsvoorwaarden. Daarnaast organiseren wij diverse bijeenkomsten waarbij we u bijpraten over actuele en relevante ontwikkelingen.

Meer informatie?

U heeft goede arbeidsvoorwaarden geregeld voor uw personeel. En nu?

Als werkgever heeft u de beste arbeidsvoorwaarden geregeld voor uw personeel. Maar u heeft niet altijd tijd om deze goed met hen te bespreken en ze kijken hier helaas zelf ook niet altijd naar. Zonde! Wij helpen u graag om de complexe arbeidsvoorwaarden met uw personeel te bespreken. Benieuwd hoe? Bekijk onze video!


Meer over arbeidsvoorwaardencommunicatie?

Direct inzetbare praktijkkennis

Wat betekenen actuele ontwikkelingen en wijzigingen op het gebied van pensioenen, sociale zekerheid en verzekeringstechnieken voor uw organisatie? Hoe gaat u hiermee om? En hoe kan deze kennis direct in de praktijk toegepast worden? Onze specialisten hebben jarenlange praktijkervaring, die ze tijdens onze bijeenkomsten graag overbrengen op u en/of uw medewerkers. Daarnaast kunt u ervaringen uitwisselen met vakgenoten van andere organisaties. Wilt u liever een bijeenkomst organiseren bij u op kantoor of individueel bijgespijkerd worden? Dat is natuurlijk ook allemaal mogelijk.
Cursus Pensioen in Praktijk

Weet u wat de gevolgen zijn van de wijzigingen in ons pensioenstelsel? Heeft u de juiste maatregelen getroffen? En bent u op de hoogte van alle ontwikkelingen? Deze cursus verbreedt uw kennis en inzicht op het gebied van pensioenproblematiek, -regelingen en -ontwikkelingen. Na het volgen van deze cursus kunt u een actieve rol spelen bij de inrichting, ontwikkeling, effectuering of uitvoering van pensioenregelingen. U weet hoe u de pensioenen in uw bedrijf kunt managen en u kunt uw personeel voorzien van de juiste informatie over hun oudedagsvoorziening. 

Cursus Verzuim onder de Duim

De verplichtingen én ontwikkelingen binnen wet- en regelgeving leiden regelmatig tot vragen: wat is de status van de aankondigingen in het regeerakkoord? Hoe benut u de (wettelijke) verplichtingen bij verzuim voor een (financieel) gezonde toekomst? En hoe geeft u ingeving aan duurzame inzetbaarheid? Deze cursus richt zich op de mogelijkheden van de werkgever, de uitkeringen waar werknemers recht op hebben en de rol van werkgever én werknemer bij beperking van het verzuim. 

Kennissessie Zorg & Inkomen

Jaarlijks organiseren wij een kennissessie waarin wij u updaten over alle ontwikkelingen in de zorg- en inkomenswereld. Denk aan de impact van wijzigingen in onze wetgeving, ontwikkelingen in bijvoorbeeld de wereld van de bedrijfsartsen of nieuwe tools die helpen bij het duurzaam inzetbaar houden van uw medewerkers. Onze specialisten praten u samen met externe specialisten graag bij over alles wat u moet weten.

Bekijk onze kalender en meld u aan

Hulp nodig bij communicatie of training voor uw medewerkers?

Neem contact op, we helpen u graag!

Neem contact op
Onze pensioenspecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 50 07 Stel een vraag