Bescherm je bedrijf tegen cyberaanvallen
Nederlandse bedrijven krijgen wekelijks zo’n 692 cyberaanvallen te verwerken. Denk aan diefstal van vertrouwelijke gegevens, gegijzelde systemen of uitval.
Veel risico’s heb je misschien nog niet in kaart, maar ze zijn niet uit te sluiten. Goede preventie is daarom essentieel om deze aanvallen af te weren.
De vijf belangrijkste cyberaanvalstypes
Phishing
DDos aanval
Ransomware virus
Malware virus
Hacken
Waarom een cybersecurity assessment?
Veel organisaties hebben onvoldoende grip op cybersecurity. Technisch jargon en complexiteit maken het lastig voor bestuurders om inzicht te krijgen. Maar hoe volwassen is jouw organisatie op dit gebied? Wat zijn de risico’s en de impact op je bedrijfsvoering? Investeer je in de juiste beveiligingsmaatregelen?
Krijg inzicht en een actieplan
Een Cybersecurity Assessment geeft helder inzicht in je beveiliging, brengt risico’s in kaart en biedt een concreet actieplan om jouw cybersecurity te verbeteren.
Bescherm je bedrijf en jezelf
Sterke beveiligingsmaatregelen beschermen niet alleen je bedrijf, maar ook jouzelf, je medewerkers en klanten. Bestuurders kunnen persoonlijk aansprakelijk worden gesteld bij tekortschietende beveiliging.
Nieuws & inspiratie
Ontdek onze blogs voor inzichten, evenementen, whitepapers en succesverhalen

Steven van den Berg: “Soms moet je even weggaan om te beseffen waar je écht thuishoort”
Na een kort avontuur buiten de deur wist Steven van den Berg (35) het zeker: Schouten Zekerheid is de plek waar hij zich kan ontwikkelen, zichzelf kan zijn en met plezier werkt aan de toekomst. ‘Het gras is niet altijd groener. En dat besef maakt mijn terugkeer alleen maar waardevoller.’

Annemarie Slotboom: talenten vinden en binden bij Schouten Zekerheid
In een competitieve arbeidsmarkt draait recruitment om meer dan alleen vacatures invullen. Employer branding, een sterke bedrijfscultuur en het vinden van mensen die echt bij de organisatie passen spelen een grote rol. Annemarie Slotboom (30) is recruitment specialist bij Schouten Zekerheid en is sinds juli verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers. In dit interview deelt ze haar ervaringen, uitdagingen en wat werken bij Schouten Zekerheid zo bijzonder maakt.

Van werkstudent naar trainee: Max over zijn start in de verzekeringswereld
“Als je me een paar jaar geleden had gezegd dat ik in de verzekeringsbranche zou werken, had ik je waarschijnlijk vreemd aangekeken,” zegt Max Langelaan met een glimlach. Toch zit hij nu helemaal op zijn plek als trainee bij Schouten Zekerheid.

Een echte op maat gemaakte oplossing voor verzuim
Drie knelpunten staan grip op ziekteverzuim in de weg: te weinig inzicht in beïnvloedbare oorzaken, te weinig kennis over ziekteverzuimbegeleiding en te weinig tijd om te komen tot een structurele aanpak. Dit alles gaat hand in hand in een verzuimtraject. Bijvoorbeeld bij samengesteld verzuim.

Ziekte en een arbeidsconflict
Meldt een medewerker zich ziek, dan is het voor de werkgever een flinke uitdaging om de verzuimbegeleiding goed te laten verlopen. Daarnaast kost ziekteverzuim, zeker langdurig, veel geld en moeten collega's vaak extra werkdruk opvangen. Dat kan ervoor zorgen dat de werkgever bij een ziekmelding met de handen in het haar zit. Laat staan wanneer daar nog een arbeidsconflict bijkomt.