Onbezorgd lading vervoeren via online verzekeringscertificaten

Onbezorgd lading vervoeren? Dat kan met ons online certificaat! Binnen drie muisklikken is uw lading gedekt en kan uw transport plaatsvinden. Waar de reis ook naar toe gaat in Nederland of ver daar buiten. Bij ons bent u verzekerd van een onbezorgde reis.

U geeft aan wat de waarde is van de lading die u meeneemt en wij zorgen dat de lading is gedekt op het moment dat de reis plaatsvindt. En in de regel is dat al binnen een uur voor u geregeld want wij snappen maar al te goed dat stil staan geld kost! Vervolgens heeft u in onze Mijn-omgeving al uw certificaten netjes en overzichtelijk bij elkaar staan in een online dashboard, zodat u altijd zelf grip houdt op uw gegevens. 

In drie eenvoudige stappen online uw lading optimaal verzekeren

  1. Bepaal de datum van de reis en de waarde van de lading die u meeneemt
  2. Geef de route aan van een reis en bepaal of de lading per wegvervoer / luchtvaart / rail / scheepvaart wordt vervoerd
  3. Omschrijf de goederen zo specifiek mogelijk via een makkelijk dropdown menu en druk op aanvragen.


Documenten toevoegen

U kunt desgewenst nog belangrijke documenten (zoals een BL, Invoice of LC) toevoegen die van belang zijn voor uw reis zodat wij die ook kunnen meenemen in het bepalen van de juiste premie. De aanvraag komt vervolgens automatisch binnen bij ons. Deze beoordelen wij direct en vervolgens ontvangt u binnen een uur het certificaat in uw mailbox. U kunt dan onbezorgd uw reis aanvangen en u bent verzekerd van een optimale dekking.

Video

Bekijk onze video hier om te zien hoe eenvoudig onze online oplossing werkt. 


Vragen?

Gaan onze online certificaten u ook helpen? Wilt u eerst een gratis demo? Neem contact op met onze Transport & Logistiek specialisten. Bel naar 010 – 288 45 97 of stuur een e-mail naar transport@schoutenzekerheid.nl


Publicatiedatum: 21 november 2022
Onze Transport- & Logistiekspecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 97 Stel een vraag
Gaan de online certificaten u ook helpen? Wilt u een gratis demo?