Aschwin Falck nieuwe Salesmanager Risicomanagement Zakelijk van Schouten Zekerheid

Aschwin Falck is de nieuwe Salesmanager Risicomanagement Zakelijk van Schouten Zekerheid. Falck brengt veel commerciële ervaring met zich mee, welke hij voornamelijk heeft opgedaan binnen de verzekeringsmarkt. Aschwin komt over van AON, waar hij werkzaam was als Client Director Energy.


Aschwin Falck over zijn overstap naar Schouten Zekerheid: “Schouten Zekerheid kenmerkt zich als bedrijf met een zeer familiaire sfeer en cultuur, iets wat mij zeer aanspreekt. Met het team van Zakelijk Adviseurs ga ik met veel enthousiasme aan de slag om kwalitatief hoogwaardige invulling te geven aan de wensen en behoeften van onze relaties. Dit doen wij door mét elkaar maatwerk te creëren en constant te zoeken naar de beste oplossingen voor onze relaties.”

Directeur Risicomanagement, Piet-Hein Touw, is blij met de komst van Falck naar Schouten Zekerheid: “Na een uitgebreide wervingscampagne, waarin met meerdere kandidaten hebben gesproken, hebben wij in Aschwin de persoon gevonden met de benodigde kennis, ervaring en mentaliteit. Aschwin brengt een schat aan ervaring met zich mee en wordt daarmee een belangrijke schakel binnen ons team. Binnen het team Zakelijk Adviseurs RM worden onze relaties bediend op het gebied van schadeverzekeringen en voorzien van maatwerk verzekeringsoplossingen. Met de komst van Aschwin kunnen wij onze missie extra kracht bijzetten. Wij heten hem van harte welkom in de Schouten Toren.”

Over Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is opgericht in 1953 en heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande verzekeringsmakelaar. Als familiebedrijf hecht Schouten Zekerheid veel waarde aan persoonlijke aandacht, onafhankelijkheid en daadkracht. Met een breed scala aan verzekeringsoplossingen, bedient het bedrijf relaties en beroeps- en brancheverenigingen in diverse sectoren.

Publicatiedatum: 07 maart 2024
Onze adviseurs staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 05 Stel een vraag
Meer weten over onze totaaloplossingen voor branche-, beroeps- en ondernemersorganisaties?