Bezoek tentoonstelling Viktor&Rolf in de Kunsthal

Op 27 september bezochten wij met zo'n 100 vrouwelijke relaties de tentoonstelling 'Viktor&Rolf: Fashion Artists 25 Years' in de Kunsthal. Een inspirerende en vooral gezellige middag!

De middag begon om 16.30 uur met een drankje in het Kunsthalcafe. Na een kort welkomstwoord van Wilco de Haan, directeur bij Schouten Zekerheid, bezochten we samen met de gasten de tentoonstelling. Samen met de mode-experts die deze middag ook aanwezig waren ontdekten we de elementen die het ontwerpersduo uniek maken in de hedendaagse modewereld en zagen we de radicale opvattingen over 'wearable art'. 

Na het bezoek aan de tentoonstelling, werd er in zonnetje onder het genot van een borrel nog gezellig nagepraat op het terras.

Foto's

Tijdens de middag hebben we veel foto's gemaakt. Deze kunt u vinden op onze Facebookpagina. Uiteraard bent u vrij om de foto's te delen.

Andere evenementen

Wilt u op de hoogte blijven van onze andere evenementen, zoals onze gratis pensioencursussen? U vindt alle evenementen op deze pagina of volg ons op Twitter of LinkedIn, dan houden we u automatisch op de hoogte.

Publicatiedatum: 15 oktober 2018
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag