Schouten Toren helpt Olympische droom verwezenlijken

Op woensdag 8 juni 2016 vindt de tweede editie van de Schouten Zekerheid Trappenrace plaats. Op deze dag beklimmen 80 deelnemers zo snel mogelijk de zeventien verdiepingen van de welbekende Schouten Toren naast de Van Brienenoordbrug. Met de Trappenrace wil Schouten Zekerheid zoveel mogelijk geld ophalen voor de sponsoring van Paralympisch topsporter Barbara van Bergen. De deelnemende teams bestaan uit medewerkers van Schouten Zekerheid, Business Lease, Rotterdam Topsport, Allianz en Boelaars & Lambert.

De Schouten Zekerheid Trappenrace is een terugkerend evenement waarbij medewerkers en relaties van verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid zich inzetten voor het goede doel. Dit jaar is gekozen om Barbara van Bergen te ondersteunen.

Eerste Nederlandse paralympiër met medaille op zomer- en winterspelen?

Barbara is de captain van het Nederlandse rolstoelbasketbalteam dat dit jaar - hopelijk - hoge ogen gaat gooien op de Paralympische Spelen in Rio. Ook is het de ambitie van Barbara om in 2018 mee te doen aan het alpine zitskiën in Pyeongchang. Voor dit laatste is Barbara afhankelijk van de bijdragen van sponsoren. Schouten Zekerheid is sponsor van Barbara en heeft daarom besloten deze Trappenrace aan haar op te dragen.

Rob van Os, algemeen directeur van Schouten Zekerheid: “Barbara is een echte doorzetter, die niet bij de pakken neer is gaan zitten na de dwarslaesie die ze opliep bij een motorongeluk. Daar kunnen wij alleen maar heel veel respect voor hebben. Om te helpen de dromen van Barbara waar te maken, hebben wij besloten daarvoor onze benen te gebruiken en voor haar de 306 treden naar boven te lopen.”

Eerdere editie Schouten Zekerheid Trappenrace

Tijdens de eerste editie, die plaatsvond in oktober 2014 en waarbij geld werd ingezameld voor de Daniel den Hoed Stichting, was de snelste tijd waarin de trappen werden bedwongen 1 minuut en 33 seconden. De deelnemers zijn druk aan het trainen om hieronder te komen en een prijs te winnen in één van de volgende categorieën:

  • Snelste man 
  •  Snelste vrouw 
  •  Snelste team 

De winnaars en het eindbedrag worden woensdag 8 juni rond 17.00 uur bekend gemaakt.

Publicatiedatum: 06 juni 2016
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag