Schouten Zekerheid hoofdsponsor hardloper Nick van der Poel

De komende 3 jaar is de Rotterdamse verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid hoofdsponsor van Nick van der Poel. Hiermee helpt het bedrijf de hardloper zijn ambitie te verwezenlijken, namelijk om in 2020 tot de nationale top te gaan behoren op lange afstanden.

Nick, 29 jaar, HR Manager en lid van atletiekvereniging Ilion te Zoetermeer, is al jaren een competitieve wedstrijdloper. Regelmatig breekt hij zijn persoonlijke records, met momenteel recordtijden van 31.17 op de 10 kilometer en 2.26.21 op de hele marathon. De komende jaren wil Nick zich nog meer toe gaan leggen op zijn hardloopcarrière. Om hem hierbij te helpen, heeft Schouten Zekerheid ervoor gekozen de ambitieuze hardloper financieel te ondersteunen.

Sportieve organisatie

Schouten Zekerheid staat bekend als een sportieve organisatie. Regelmatig doen zij met collega’s mee met voetbal- en hockeywedstrijden en organiseren zij hardloopclinicis voor het Schouten Zekerheid Running Team, bestaande uit collega’s en relaties. Daarnaast doen jaarlijks meerdere teams van het bedrijf mee aan onder andere de Rotterdamse Bruggenloop en de (kwart) marathon van Rotterdam.

Podiumplaats bij Rotterdamse Bruggenloop

Nick is geen onbekende binnen het Schouten Zekerheid Running Team; regelmatig loopt hij mee in het team van de Rotterdamse verzekeringsmakelaar. In 2016 resulteerde dat in een tweede plaats bij de Bruggenloop Rotterdam, met een tijd van 48 minuten en 38 seconden op de 15 kilometer. In datzelfde jaar eindigde een van de Business Teams van Schouten Zekerheid, met Nick, eerste bij de Business Run als snelste recreantenteam.

Blog voor gezonde levensstijl

De komende jaren zal Nick een blog bijhouden waarin hij de lezers op de hoogte houdt van zijn voortgang. Daarnaast zal Nick op dit blog tips en tricks delen voor een gezonde levensstijl en voor (beginnende) hardlopers. Dit blog is te vinden op fitmetnick.nl.

Nick van der Poel (ARV Ilion) en Vincent van Dijk (Schouten Zekerheid) bij de ondertekening van de sponsorovereenkomst.

Publicatiedatum: 20 juli 2017
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag