Beequip en Schouten Zekerheid nieuwe sponsoren van Formula Student Team Delft

Innovaties op gebied van elektrificatie zijn wereldwijd in volle gang. Ook het Formula Student Team Delft houdt zich bezig met elektrificatie, door elk jaar een nieuwe, betere, snellere en zuinigere raceauto te ontwikkelen voor hun deelname aan de wereldwijde competitie Formula Student. Het team wordt dit jaar ondersteund door Schouten Zekerheid en Beequip. “Door de kennis, inzet en ondersteuning van Beequip en Schouten Zekerheid zal Formula Student Team Delft dit jaar met een gloednieuwe bus de DUT23-raceauto vervoeren naar de Europese competities, om hier te racen voor de overwinning,” vertelt Stijn Linthorst, Chief Operations Officer bij Formula Student Team Delft.

Samen voor innovatie

“Duurzame projecten zoals deze ondersteunen we als pionierend bedrijf graag,” vertelt Kevin van ’t Oor, Marketing en Communicatie Specialist bij Beequip. In samenwerking met partner Schouten Zekerheid heeft Beequip dan ook een sponsordeal aangeboden aan het Delftse team, waarbij Beequip het team voorziet van een gepersonaliseerde bus met trekhaak. Daarnaast zorgt verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid voor een tweejarige allriskverzekering voor het team: “Innovatie, duurzaamheid en topsport passen bij onze organisatie. Daarom past de sponsoring van het Formula Student Team Delft perfect bij ons,” aldus Wilco de Haan, directeur van Schouten Zekerheid.

Wie is Formula Student Team Delft?

Voor wie hen nog niet kent: het Formula Student Team Delft is een volledig door studenten gerund, interdisciplinair raceteam. De studenten, allemaal afkomstig van de TU Delft, werken een jaar lang hard aan het bouwen van een elektrisch aangedreven en autonoom rijdende raceauto. Hiermee doet het team mee aan belangrijke motorsport wedstrijden van Formula Student: een wereldwijde competitie gericht op het ontwikkelen, marketen en managen van raceteams door verschillende universiteiten. Zodoende krijgen de deelnemende studenten een geweldige kans om hun kennis en talent verder te ontplooien en te werken aan de techniek van de toekomst.

Foto, van links naar rechts:
Wilco de Haan, directeur Schouten Zekerheid – Job Reijns, Chief Autonomous Formula Student Team Delft – Emma van den Brink, CFO Formula Student Team Delft – Kevin van ’t Oor, Marketing Communicatie Specialist Beequip

Publicatiedatum: 16 februari 2023
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag