Whitepaper en webinar 'het coronavirus en uw bedrijfscontinuïteit'

Onlangs organiseerden wij het webinar 'het coronavirus en uw bedrijfscontinuïteit'. Via deze link kunt u het webinar terugkijken of het whitepaper downloaden.

Webinar

Ruim 500 geïnteresseerden waren aangemeld voor het webinar dat op 23 maart plaatsvond. Drie specialisten van Schouten Zekerheid gingen met Jan Dirk Stouten in gesprek over de gevolgen van de coronacrisis voor ondernemers. Hoe gaat u om met crediteuren en debiteuren? Wat mag u als werkgever wel en niet vragen aan uw personeel? En kunt u zich verzekeren tegen het coronavirus? Op deze vragen en meer werd antwoord geven tijdens dit één uur durende webinar. Bekijk het webinar hier.

Whitepaper

Wij hebben voor, tijdens en na het webinar ontzettend veel vragen van relaties en ondernemers ontvangen. Omdat wij tijdens het webinar niet de tijd hadden al deze vragen te beantwoorden, hebben wij een whitepaper samengesteld. In dit whitepaper beantwoorden wij vragen die betrekking hebben op de vijf belangrijkste bouwstenen van uw onderneming: personeel, klanten en producten, leveranciers, gebouwen en ICT. Download hier het whitepaper.

Publicatiedatum: 06 april 2020
Onze adviseurs staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 05 Stel een vraag
Download het whitepaper