Samenwerking tussen B&V Partners in Veiligheid en Schouten Zekerheid - uw veiligheid in betrouwbare handen!

Schouten Zekerheid en B&V Partners slaan de handen inéén. In de samenwerking tussen B&V Partners in Veiligheid en Schouten Zekerheid worden kennis en expertise gebundeld om een organisatie een allesomvattende benadering van veiligheid én zekerheid te bieden. Door nauw samen te werken, geven wij uw bedrijf beter inzicht in de risico’s waarmee u te maken heeft en bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Bij een veilig bedrijf neemt het risico en de kans op schade af. Dit is het uitgangspunt van beide bedrijven. Eerst de veiligheid op orde stellen voordat er een polis wordt afgesloten. Hierdoor hebben de medewerkers van een bedrijf de zekerheid dat ze in een veilige omgeving werken en bij een incident er de juiste dekking is.


B&V Partners in Veiligheid

B&V is opgericht in 1999. Sindsdien verbeteren zij de bedrijfsveiligheid voor kleine en grote organisaties in verschillende branches. Dat doen zij als partners in veiligheid. Zij helpen u op maat, toegepast op uw specifieke wensen en situatie. Dat maken ze waar met een compleet aanbod aan advies, opleiding en hulpmiddelen en een team dat veiligheid ademt “Onze virtual reality trainingen zorgen ervoor dat klanten zonder risico kunnen oefenen met levensechte situaties. Met in-house trainingen kunnen we de dagelijkste praktijk op eigen locaties aan bod laten komen. De modulaire opbouw van onze applicaties zorgt ervoor dat trainingen snel en eenvoudig kunnen worden aangepast aan protocollen of specifieke handelingen van het bedrijf.” – Patrick Kroonen, directeur B&V. 


Schouten Zekerheid

Sinds 1999 zet B&V zich al in om de bedrijfsveiligheid van kleine én grote organisaties in uiteenlopende branches te verbeteren. Met hun aanpak en oplossingen, gericht op specifieke wensen en situaties van een organisatie, maken zij risicomanagement compleet. “Door deze samenwerking en onze jarenlange ervaring op het gebied van risicomanagement, kunnen we gebruik maken van elkaars sterktes en kunnen we organisaties geheel ontzorgen op het gebied van veiligheid. Bovendien stelt het ons in staat om bedrijven te ondersteunen bij het creëren van een veilige werkomgeving en het minimaliseren van risico’s. De samenwerking met B&V draagt bij aan onze missie: Échte Zekerheid voor iedereen.” – Ricardo Dors, Commercieel Directeur Groot Zakelijk – Risicomanagement Schouten Zekerheid.

Wat kunt u verwachten van deze samenwerking?

Gratis Virtual Reality BHV (BHVR) training
Wij bieden u de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan een Virtual Reality BHV training op 12 oktober. U kunt kiezen uit drie tijdslots en per tijdslot kunnen maximaal 12 mensen deelnemen. Wees er dus snel bij, want vol = vol. Meld u hier aan.

Maar de samenwerking gaat verder dan dit:
1. RI&E: we kunnen uw bedrijf in kaart brengen en een uitgebreide risicobeoordeling uitvoeren om zwakke punten te identificeren en passende maatregelen voor te stellen om ze te beheersen.
2. Advies op maat: op basis van de RI&E kunnen we u voorzien van op maat gemaakt advies dat u helpt de juiste maatregelen te nemen en passende dekkingen kiezen die aansluiten bij uw behoeften.
3. Betrokkenheid: onze betrokkenheid bij uw bedrijf stopt niet na het implementeren van de veiligheidsmaatregelen en het afsluiten van verzekeringen. We zullen voortdurend de situatie evalueren en indien nodig aanpassingen aanbrengen om ervoor te zorgen dat u optimaal beschermd blijft.
Is uw bedrijf veilig, dan nemen de risico’s en de kans op schades af. Dit levert weer een positieve bijdrage aan het onder goede voorwaarden verzekerbaar houden van uw bedrijf of organisatie. Wij werken samen met B&V om organisaties te kunnen helpen bij het optimaliseren van het risicomanagement.

Vragen?

Wij zijn ontzettend enthousiast om u een uitgebreidere aanpak van uw veiligheidsbehoeften te kunnen aanbieden. Mocht u vragen hebben over de samenwerking of als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te ondersteunen.

Publicatiedatum: 24 augustus 2023
Onze Schadespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 44 44 Stel een vraag
Meld u hier aan voor de gratis Virtual Reality BHV training op 12 oktober