De Verzuimregisseur

Grip op de kosten van arbeidsongeschiktheid en verzuim

U kunt als werkgever niet zonder uw medewerkers. Ziekteverzuim heeft een behoorlijke impact op uw organisatie. Wij begrijpen het belang van goede verzuimbeheersing. Maar hoe krijgt u grip op arbeidsongeschiktheid en verzuim?

Een goede verzuimverzekering is belangrijk. Maar bij verzuim binnen uw organisatie krijgt u ook ineens te maken met verschillende partijen. Hierdoor is de kans groot dat u het overzicht en de regie verliest. Daarom kent de zieketverzuimverzekering via Schouten Zekerheid een uniek en innovatief concept: dé Verzuimregisseur.

Dé Verzuimregisseur helpt u bij de communicatie met de diverse partijen en bij het beperken van de toenemende schadelast rondom verzuim binnen uw organisatie. Met deze dienstverlening zorgen wij er samen met u voor dat u meer grip krijgt op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim én dat uw medewerker zo snel als mogelijk weer aan het werk kan.

Meer weten over de Verzuimregisseur?

Webinar

'De Verzuimregisseur: regie op verzuim'

Tijdens dit webinar is Jan Dirk Stouten in gesprek gegaan met verzuimregisseurs Debby den BestenLoubna Ziyani en Tjeerd den Oudsten over dé Verzuimregisseur en:

  • De aanleiding van deze dienstverlening op het gebied van verzuimbeheersing. 
  • Wat deze verzuimoplossing concreet inhoudt. 
  • Hoe de Verzuimregisseur samen met u gaat zorgen voor meer grip op de kosten van arbeidsongeschiktheid en verzuim binnen uw organisatie.
Plan een afspraak in met onze Verzuimregisseurs

Whitepaper

'De Verzuimregisseur: samen grip op arbeidsongeschiktheid en verzuim'

De Verzuimregisseur biedt u als werkgever belangrijke ondersteuning tijdens het verzuim van uw medewerker(s). Wij beantwoorden alle vragen rondom verzuim, re-integratie, arbo en UWV-dossiers en gaan proactief voor u aan de slag. Een aantal van deze vragen beantwoorden we al in dit whitepaper. U vindt daarin ook meer informatie over wat de dienstverlening rondom de Verzuimregisseur concreet inhoudt en hoe deze verzuimoplossing bijdraagt aan inzicht, kennis, controle en grip.

Download ons whitepaper

Grip krijgen op de kosten van verzuim en arbeidsongeschiktheid binnen uw organisatie?

De Verzuimregisseur helpt u graag!

Onze Verzuimspecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 49 59 Stel een vraag