De Verzuimregisseur

Grip op de kosten van arbeidsongeschiktheid en verzuim

U kunt als werkgever niet zonder uw medewerkers. Ziekteverzuim heeft een behoorlijke impact op uw organisatie. Wij begrijpen het belang van goede verzuimbeheersing. Maar hoe krijgt u grip op arbeidsongeschiktheid en verzuim?

Een goede verzuimverzekering is belangrijk. Maar bij verzuim binnen uw organisatie krijgt u ook ineens te maken met verschillende partijen. Hierdoor is de kans groot dat u het overzicht en de regie verliest. 

Dé Verzuimregisseur gaat u vanaf 1 januari 2021 helpen bij de communicatie met de diverse partijen en bij het beperken van de toenemende schadelast rondom verzuim binnen uw organisatie. Met deze nieuwe dienstverlening gaan wij er samen met u voor zorgen dat u meer grip krijgt op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim!

Meer weten over de Verzuimregisseur?

Webinar

'De Verzuimregisseur: regie op verzuim'

Tijdens dit webinar is Jan Dirk Stouten in gesprek gegaan met verzuimregisseurs Debby den BestenLoubna Ziyani en Tjeerd den Oudsten over onze nieuwe dienstverlening: dé Verzuimregisseur.

Zij praten u bij over:

  • De aanleiding voor de introductie van onze nieuwe dienstverlening op het gebied van verzuimbeheersing. 
  • Wat deze verzuimoplossing concreet inhoudt. 
  • Hoe de Verzuimregisseur samen met u gaat zorgen voor meer grip op de kosten van arbeidsongeschiktheid en verzuim binnen uw organisatie.
Luister naar onze podcast over de Verzuimregisseur

Whitepaper

'De Verzuimregisseur: samen grip op arbeidsongeschiktheid en verzuim'

De Verzuimregisseur gaat er samen met u voor zorgen dat u nog meer grip krijgt op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim. In dit whitepaper leest u waarom wij de Verzuimregisseur introduceren, wat onze nieuwe dienstverlening concreet inhoudt en hoe deze verzuimoplossing bijdraagt aan inzicht, kennis, controle en grip.
Download ons whitepaper

Grip krijgen op de kosten van verzuim en arbeidsongeschiktheid binnen uw organisatie?

De Verzuimregisseur helpt u graag!

Tjeerd den Oudsten Teamleider/Specialist Schadelastbeheersing
Bel 010 - 288 45 07 Stel een vraag Tjeerd den Oudsten op LinkedIn