Nieuws & inspiratie voor Horeca

De horeca draait op mensen, beleving en continu inspelen op wat er gebeurt. Van personeel en veiligheid tot veranderende regels en trends – er is altijd iets nieuws te leren. Op deze pagina vind je artikelen, tips en verhalen die jou als horecaondernemer helpen om goed verzekerd, voorbereid en met vertrouwen te blijven ondernemen.

Direct naar:

Risicomanagement

Keuring van een elektrische installatie in horeca; waar let ik op?

In de praktijk blijkt dat niet alle horecaondernemers voldoende op de hoogte zijn van de (nieuwe) eisen van de elektrotechnische keuringen. We geven antwoord op de meest gestelde vragen rondom de keuring van de elektrische installatie van je horecazaak.

Risicomanagement

Risico's bij het bezorgen van maaltijden in de horeca

Bezorg je maaltijden of wil je maaltijden gaan bezorgen? Waar moet je dan rekening mee houden? We hebben onze tips en adviezen voor je op een rijtje gezet, zodat je weet waar je op moet letten bij het bezorgen van maaltijden.

Zeker voor Horeca

10 jaar KHN Verzekeringen

Horecaondernemers die lid zijn van KHN kunnen al tien jaar lang profiteren van de kennis en service van KHN Verzekeringen.