Aansprakelijkheidsrisico

Toenemende aansprakelijkheid

AansprakelijkheidSommige risico’s kunt u als ondernemer zelf dragen, maar dat geldt niet voor het aansprakelijkheidsrisico. Aanspraken van derden kunnen de continuïteit van uw onderneming namelijk ernstig in gevaar brengen. Bovendien neemt de aansprakelijkheid van werkgevers alleen maar toe. Daarom is het een belangrijk thema voor alle ondernemers. 

Juridische bijstand en financiële zekerheid

De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven dekt schade die aan personen of zaken is toegebracht en de eventuele gevolgschade die daaruit voortvloeit. Of het nu gaat om schade veroorzaakt door werknemers aan derden, onderling of schades die werknemers hebben opgelopen tijdens het werk: een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt de noodzakelijke juridische bijstand en financiële zekerheid.

Algemene voorwaarden

We helpen u niet alleen bij het vinden van de juiste verzekering, maar bij onze aanpak hoort ook het helpen bij preventievraagstukken. Bijvoorbeeld in de vorm van goede algemene voorwaarden en inkoopvoorwaarden, waarmee u al een deel van uw aansprakelijkheid afdekt. Voor het opstellen van deze voorwaarden kunt u als klant desgewenst gebruikmaken van specialisten uit ons netwerk, met een bewezen staat van dienst.

Bekijk de video van onze presentatie 'Productaansprakelijkheid in Amerika'
Leg uw vraagstuk over aansprakelijkheid aan ons voorJan BeemerSpecialist