Verder dan alleen de business

Bij Schouten Zekerheid gaan we voor een langdurige band, waarbij we onze relaties continu ondersteunen bij hun risico's op schade- en personeelsvlak. Met veel van hen doen we al jaren zaken; met sommigen zelfs al sinds de oprichting van ons bedrijf. Deze band gaat vaak ook verder dan alleen de verzekeringsportefeuille. Veel van onze relaties zien we regelmatig bij onze kennissessies of zijn onderdeel van ons Schouten Zekerheid Running Team. Zo zien we het ook graag; een goede balans tussen deskundig en persoonlijk.

Onze aanpak

"Het goedkoopste kopje koffie is ook niet altijd het lekkerst"

Coen Crince le Roy, directeur bij Horeca Maatwerk (onderdeel KHN)

"Door de speciale dekkingen voor horeca-ondernemers die Schouten Zekerheid via KHN Verzekeringen aanbiedt, kan het betekenen dat je niet altijd de goedkoopste verzekeringen aanbiedt. De goedkoopste is nu eenmaal niet altijd de beste. Maar onze brancheleden weten wel zeker dat ze via KHN Verzekeringen een passende verzekering hebben, die aansluit op hun risico's, en dat ze met deze dienst een totaalpakket hebben."

"Duidelijk model met goed resultaat"

Jan Lensveld, voormalig Concerndirecteur Financiën bij Facilicom

"We zijn een mensenbedrijf en willen voor onze medewerkers ook op het gebied van Employee Benefits het beste wat er is. Het is met name de manier van het benaderen van de personeelsleden en het aantrekkelijk maken van het aanbod wat Schouten Zekerheid goed kan. Inzichtelijk maken dat het financiële voordeel wat aan het aanbod hangt, ook echt naar de medewerkers toe gaat. Schouten Zekerheid had een heel duidelijk model voor ogen dat tot een goed resultaat heeft geleid." 

"Het onverzekerbare toch verzekerd"

Leon Driessen, Financieel Directeur bij Kimmenade

"Schouten Zekerheid is de tussenpersoon voor al onze verzekeringen, via de branchevereniging Vebidak. Aansprakelijkheid is voor ons het grootste risico; het is erg belangrijk dat onze betonafdichtingsproducten goed verzekerd zijn. Zowel voor de materialen die verloren kunnen gaan maar ook wanneer ons bedrijf in de problemen komt en we onze verplichtingen niet na kunnen komen. De klanten verwachten van ons dat wij financiële zekerheid garanderen wat lastig is omdat verzekeraars hier niet om staan te springen. Schouten Zekerheid heeft toch een verzekerde garantie voor ons weten te regelen en ook nog tegen de juiste condities."

"Korte lijnen en jarenlange samenwerking"

Jeroen Vermeer, Financieel Directeur bij Polvo

"Vanuit ons centrale magazijn levert Polvo alles uit naar de klant. Dit gebeurt altijd binnen 24 uur. Bedrijfscontinuïteit is voor ons erg belangrijk. We doen al jaar en dag zaken met Schouten Zekerheid en de relatie loopt eigenlijk perfect. Een zeer goede expertise, de relatie met ons personeel is goed, we hebben al jarenlang dezelfde contactpersonen en de lijnen zijn lekker kort. Wanneer we vragen hebben krijgen we altijd dezelfde dag of een dag later een goed en gedegen antwoord waarmee we verder kunnen."

"Wegwijzer rondom veranderende marktomstandigheden"

Esther Sutherland, HR Manager bij TAQA Energy

"De veranderende marktomstandigheden noodzaken ons continu tot aanpassingen van onze arbeidsvoorwaarden. Schouten Zekerheid ondersteunt ons hierbij en loodst ons langs de complexe inhoudelijke aspecten. Ze werken daarbij met ons samen aan de communicatie en afstemming met Ondernemingsraad en medewerkers."

Meer weten over onze organisatie?

Neem contact op, we beantwoorden graag uw vragen!

Wilco de Haan Directeur
Bel 010 - 288 44 44 Stel een vraag Wilco de Haan op LinkedIn