Meer rendement uit uw collectieve zorgverzekering

Uw medewerkers zijn uw kostbaarste bezit. Daarom wilt u voor hen graag iets extra's doen, zoals het aanbieden van een collectieve zorgverzekering. Op deze manier kunnen uw medewerkers zich goed verzekeren tegen aantrekkelijke voorwaarden. Maar hoe zorgt u nu dat u de zorgverzekeraar kiest die bij uw bedrijf past? Hoe regelt u extra diensten, speciaal voor uw medewerkers? Op welke manier informeert u uw medewerkers over de collectieve zorgverzekering? En hoe zorgt u voor een hoge deelnamegraad?
Meer informatie over een collectieve zorgverzekering voor uw bedrijf?

Deze stappen nemen wij voor u

Schouten Zekerheid helpt u graag bij het selecteren van de juiste collectieve zorgverzekering voor uw organisatie. Hoe we dat doen? Bekijk de video waarin de volgende stappen die wij voor u nemen worden toegelicht:


  1. Wij inventariseren uw wensen en behoeften.
  2. Wij maken een analyse van de mogelijkheden en koppelen deze aan u terug.
  3. Samen met u wordt een keuze voor de beste partij gemaakt.
  4. Wij verzorgen het complete communicatietraject richting uw medewerkers, inclusief een website in uw eigen huisstijl.
  5. Wij controleren jaarlijks of de collectieve zorgverzekering nog de beste is voor uw medewerkers.
Ik wil hier meer over weten

Zo doen we dat voor Facilicom

Facilicom Service Groep is de grootste facilitaire dienstverlener in Nederland met 1 miljard omzet en dat realiseren ze met 30.000 medewerkers. Schouten Zekerheid heeft geholpen meer rendement te halen uit het collectieve zorgaanbod.

Jan Lensveld, Concerndirecteur Financiën Facilicom
"We zijn een mensenbedrijf en willen voor onze medewerkers ook op het gebied van Employee Benefits het beste wat er is. Het is met name de manier van het benaderen van de personeelsleden en het aantrekkelijk maken van het aanbod wat Schouten Zekerheid goed kan. Inzichtelijk maken dat het financiële voordeel wat aan het aanbod hangt, ook echt naar de medewerkers toe gaat. Schouten Zekerheid had een heel duidelijk model voor ogen dat tot een goed resultaat heeft geleid."

Hulp nodig bij de collectieve verzekering voor uw medewerkers?

Neem contact op, we helpen u graag!

Neem contact op
Onze pensioenspecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 50 07 Stel een vraag