U zoekt een partner op het gebied van internationale arbeidsmobiliteit?

Wij zorgen voor onbezorgde expats, inpats en internationale reizigers

Door de toename van globale handel en investeringen van bedrijven in het buitenland, neemt de stroom van internationale arbeidsmobiliteit alsmaar toe. Ook in Nederland zien we de vraag naar hooggekwalificeerde werknemers uit het buitenland steeds verder aantrekken. En nemen de uitzendingen naar buitenlandse bedrijfsonderdelen toe.

Internationale uitzendingen gaan gepaard met complexe uitdagingen op het gebied van sociale zekerheid. Sommige zaken bent u als werkgever verplicht te regelen, andere niet. Wij adviseren u graag over wat noodzakelijk én wat wenselijk is.

Wij gaan voor u op zoek naar de beste verzekeringsoplossingen bij Aetna, AIG, Allianz Care, Chubb en De Goudse en OOM Verzekeringen. Denk hierbij niet alleen aan AOW, pensioen en arbeidsongeschiktheid, maar ook aan zorgverzekeringen en andere privéverzekeringen voor uw medewerkers. 

Maar onze dienstverlening gaat verder dan het domein van de sociale zekerheid. Want u als werkgever en uw medewerkers krijgen bij uitzending ook met andere uitdagingen te maken. Daarom bieden wij ook advies en ondersteuning op het gebied van internationale belastingen, relocatie en de wettelijke zorgplicht die u als werkgever heeft voor uw medewerkers: Duty of Care.

Mogelijkheden voor individuele expats? Vraag hier een offerte aan voor een 'Expat Pakket Individueel'
expats verzekeringen

Onze Expat Desk staat voor u klaar

Wat wij allemaal doen?

 • Het volledig ontzorgen van u als werkgever en uw medewerker(s).
 • Het regelen van (collectieve) verzekeringen, visa en werkvergunningen.
 • Het in kaart brengen van uw wensen en behoeften.
 • Het samenstellen en implementeren van advies op maat.
 • Het onderhandelen met verzekeraars.
 • Het zorgen voor de beste (verzekerings)oplossingen.
 • Het bieden van fulltime ondersteuning via onze Expat Desk.
 • Het verzorgen van de pensioencommunicatie voor inpats.
Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Onze aanpak voor u als werkgever

Samen doorlopen we de volgende fases:

Inventarisatie & Analyse
 • Behoeften in kaart brengen
 • Huidige verzekeringen analyseren
 • Marktontwikkelingen onderzoeken
Marktverkenning & Advies
 • Tenderverzoek samenstellen
 • Onderhandelen met aanbieders
 • Adviesrapport presenteren
Beheer & Communicatie
 • Verzekeringen sluiten en beheren
 • Communicatiemiddelen ontwikkelen
 • Expat Desk: 24/7 ondersteuning
Evaluatie & Verlenging
 • Verzekeraar(s) beoordelen
 • Verbeterpunten vastleggen
 • Verlenging opstarten
Vul onze korte vragenlijst in, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen

Onze aanpak voor uw medewerkers

Zo ondersteunen wij hen van begin tot eind:

Vóór uitzending
Voor de uitzending vindt er een uitgebreid expat consult plaats. Daarnaast bieden wij ondersteuning en advies bij het sluiten van privéverzekeringen. Uiteraard beantwoorden wij zowel in deze als de latere fases alle vragen over de collectieve expatverzekeringen en de overige diensten.
Tijdens uitzending
Is er sprake van een wijziging van de gezinssamenstelling? Dan staan wij klaar om te adviseren. Ook bieden wij begeleiding bij het indienen van klachten en coulanceverzoeken. Tijdens de uitzending zijn wij er ook om alle vragen over verzekeringsdekkingen te beantwoorden.
Einde uitzending
Aan het einde van de uitzending zorgen wij voor een goede afhandeling. Wat dit concreet inhoudt? Dit betekent dat wij individuele en collectieve expatverzekeringen afmelden. Tevens geven wij ondersteuning en advies bij aanmeldingen voor een passende collectieve zorgverzekering.
Klik hier voor een passend voorstel op basis van uw behoeften

Maak kennis met onze partners

Samen versimpelen we complexe uitdagingen

Omdat u als werkgever en uw medewerkers bij uitzending ook tegen uitdagingen buiten het domein van de sociale zekerheid aanlopen, werken wij nauw samen met een aantal gespecialiseerde partijen op het gebied van dienstverlening voor expats. Samen zorgen we ervoor dat u zich kunt focussen op uw core business. Wij stellen onze partners graag aan u voor.
Fiscaal advies en sociale zekerheid

HBK is expert op het gebied van internationale mobiliteit. Deze partner adviseert over de fiscale en sociale zekerheidsgevolgen van grensoverschrijdende arbeid en biedt daarnaast HR-diensten. Met een groot internationaal netwerk en flexibele aanpak kunnen zij elke situatie aan.

Internationale relocatie en verhuizing

Santa Fe Relocation biedt een verhuiservaring zonder zorgen. Gaat het om een lokale of overzeese verhuizing? Het zoeken naar een woning of een school? Deze partner zorgt ervoor dat expats zich kunnen focussen op wat voor hen écht belangrijk is.

Duty of Care: wettelijke zorgplicht

International SOS waarborgt de gezondheid en veiligheid van uw medewerkers. Uw wettelijke zorgplicht (Duty of Care) start bij de uitzending van een medewerker eindigt pas als hij weer terug is. Deze partner zorgt samen met u voor een goede en verantwoorde invulling van uw Duty of Care.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Onze pensioenspecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 50 07 Stel een vraag

Geef uw wensen aan ons door via deze vragenlijst

Zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen