Onbezorgde expats

Door de toename van globale handel en investeringen van bedrijven in het buitenland, neemt de stroom van internationale arbeidsmobiliteit alsmaar toe. Ook in Nederland zien we de vraag naar hooggekwalificeerde werknemers uit het buitenland steeds verder aantrekken. En nemen de uitzendingen naar buitenlandse bedrijfsonderdelen toe. 

Internationale uitzendingen gaan gepaard met complexe uitdagingen op het gebied van sociale zekerheid. Sommige zaken bent u als werkgever verplicht te regelen, andere niet. Wij adviseren u graag over wat noodzakelijk én wat wenselijk is. En uiteraard over welke verzekeraars het beste aanbod hebben. Denk hierbij aan AOW, pensioen en arbeidsongeschiktheid, maar ook aan privéverzekeringen voor uw medewerkers.

Meer informatie over goede regelingen voor expats?

De Expat Desk

We regelen niet alleen de (collectieve) verzekeringen, maar bijvoorbeeld ook het visum en de werkvergunning. Op een snelle en daadkrachtige manier. Ook bereiden we de uitzending zorgvuldig voor, met spreekuren voor zowel werkgever als werknemer. Voor zogenaamde impats, die naar Nederland komen, verzorgen we de pensioencommunicatie. Mocht u of een medewerker nog vragen hebben, dan zit onze Expat Desk klaar.


Meer informatie over de Expat Desk?

Specialistische partner

Omdat expats en hun werkgevers ook tegen andere uitdagen op het administratieve vlak aanlopen, werken wij nauw samen met een partij die gespecialiseerd is in dienstverlening voor expats. Daarmee stemmen wij HR, Tax, Finance en Payroll op elkaar af, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. En uw medewerker met een gerust hart kan afreizen naar het land waar hij zijn carrière tijdelijk vervolgt - of dit nu in Nederland is of juist daarbuiten.

Hulp nodig bij de goede regelingen voor uw expats?

Neem contact op, we helpen u graag!

Hans Huizing Directeur Employee Benefits
Bel 010 - 288 44 07 Stel een vraag Hans Huizing op LinkedIn