Waardevolle, secundaire arbeidsvoowaarde voor uw medewerkers

Iedereen loopt het risico arbeidsongeschikt te worden. Voor een werknemer betekent dit meestal een behoorlijke inkomensachteruitgang, zeker sinds de invoering van de Wet werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen. Als werkgever zorgt u voor inkomensaanvulling voor deze groep medewerkers door het sluiten van een collectieve WIA-verzekering. Daarmee biedt u uw werknemers inkomenszekerheid in een periode dat het tegenzit én een waardevolle, secundaire arbeidsvoorwaarde.

Meer informatie over funding uit WIA-verzekeringen?

Lagere premie én de verzekeraar betaalt

Wij gaan graag voor u op zoek naar de WIA-verzekering die bij uw bedrijf past. Lopen jullie relatief weinig risico op medewerkers die in de WIA belanden? Dan zorgen wij ervoor dat u een lagere premie betaalt.

En wilt u aanspraak maken op uitkering via de verzekering? Dan zorgen wij dat u krijgt waar u recht op heeft en kijken we wat er mogelijk is om funding uit WIA-verzekeringen te regelen. Bovendien kunnen wij verzekeraars vaak op inhoud overtuigen van uw recht op uitkering. Zodat niet u, maar de verzekeraar zorgdraagt voor de uitkering die uw medewerker zo hard kan gebruiken.  

Hulp nodig bij optimale funding uit WIA-verzekeringen?

Neem contact op, we helpen u graag!

Neem contact op
Onze pensioenspecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 50 07 Stel een vraag