Toenemende aansprakelijkheid in een veranderende wereld

Sommige risico's kunt u als ondernemer zelf dragen, maar dat geldt niet voor het aansprakelijkheidsrisico. Aanspraken van derden kunnen de continuïteit van uw onderneming namelijk ernstig in gevaar brengen. Bovendien neemt de aansprakelijkheid van werkgevers alleen maar toe. Daarom is het een belangrijk thema voor álle ondernemers.

Er zijn veel verschillende vormen van aansprakelijkheid. Denk aan bedrijfsaansprakelijkheid, milieuaansprakelijkheid, werknemersaansprakelijkheid... Het is belangrijk om al uw aansprakelijkheden in kaart te hebben en waar mogelijk, af te dekken. 

Hulp nodig bij het inventariseren van uw aansprakelijkheidsrisico's?

Hulp bij preventievraagstukken

We helpen u niet alleen bij het vinden van de juiste verzekering, maar bij onze aanpak hoort ook het helpen bij preventievraagstukken. Bijvoorbeeld in de vorm van goede algemene voorwaarden en inkoopvoorwaarden, waarmee u al een deel van uw aansprakelijkheid afdekt. Voor het opstellen van deze voorwaarden kunt u als klant desgewenst gebruikmaken van specialisten uit ons netwerk, met een bewezen staat van dienst. Ook hebben we een handig stroomschema voor u beschikbaar met de do's en don'ts rondom het opstellen van algemene voorwaarden.

Download de do's en don'ts voor het opstellen van algemene voorwaarden

Hulp nodig bij het aansprakelijkheidsvraagstuk voor uw bedrijf?

Neem contact op, we helpen u graag!

Jan Beemer Specialist Brand, Transport & Aansprakelijkheid
Bel 010 - 288 44 36 Stel een vraag Jan Beemer op LinkedIn