Schouten Zekerheid toegetreden als partner bij Assurex Global

Schouten Zekerheid is als partner toegetreden tot Assurex Global. De Rotterdamse verzekeringsmakelaar werd door Assurex Global geselecteerd als primaire partner in Nederland op het gebied van schadeverzekeringen. Het partnernetwerk van Assurex Global bestaat ruim 60 jaar en bevat de meest prominente onafhankelijke tussenpersonen wereldwijd. Door deze samenwerking kunnen de partners lokale kennis en expertise met wereldwijd bereik combineren om zo hun internationale klanten nog beter te kunnen bedienen.

Assurex Global bestaat sinds 1954 en heeft partners in meer dan 100 landen. Deze partners ondersteunen elkaar op het gebied van lokale risico’s, regels en gebruiken. Met de toetreding kan Schouten Zekerheid zijn klanten met een vestiging in het buitenland nog beter van dienst zijn. Door de wereldwijde partners van het netwerk kan Schouten Zekerheid in ieder land de juiste verzekeringsoplossing adviseren en beheren. Omgekeerd is Nederland een land waar veel dochterbedrijven met een buitenlandse ‘moeder’ zijn gevestigd. Schouten Zekerheid is voor deze dochters de aangewezen partner om in Nederland de internationale verzekeringscontracten te bedienen en te zorgen voor de juiste lokale oplossingen.

Hoge kwaliteitseisen

Assurex Global is ‘s werelds grootste particuliere risicobeheer- en verzekeringsbemiddelingsgroep. Het netwerk heeft hoge kwaliteitseisen, die uitmonden in strenge selecties om toegang te krijgen tot het netwerk. Daniel Dancewicz, Manager International Desk bij Schouten Zekerheid: “Dit is volledig in lijn met de visie van ons bedrijf. Wij willen onze relaties de hoogste kwaliteit bieden, in Nederland en ook daarbuiten. We zien ons partnership bij Assurex Global dan ook als een mooie toevoeging op onze binnenlandse dienstverlening, die we daarmee verder uitbreiden naar het buitenland. Op deze manier kunnen we relaties nog beter ondersteunen met hun risicomanagement en voorzien van het beste lokale advies. Andersom zijn we in staat buitenlandse Assurex-relaties die Nederlandse risico’s hebben, hetzelfde hoge dienstverleningsniveau te bieden als zij gewend zijn.”

Asinta & GBN Worldwide

Sinds een aantal jaar is Schouten Zekerheid reeds aangesloten bij de wereldwijde netwerken Asinta en GBN Worldwide. Deze netwerken hebben dezelfde doelstelling als Assurex Global, waarbij Asinta zich richt op employee benefits-oplossingen.

Publicatiedatum: 18 juli 2018
Onze adviseurs staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 05 Stel een vraag