Schouten Zekerheid Update: november 2016

Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk deze in de browser.
 
Update
November 2016
INHOUD
• Effectieve pensioencommunicatie
• "Wol is gemaakt van schaap"
• Overval à la James Bond
    
Template

Beste relatie,

Jaarlijks worden zo’n 556 miljoen mensen wereldwijd slachtoffer van cybercriminelen. Niet alleen particulieren, maar vooral ook bedrijven zijn regelmatig het doelwit. Maar waarom doen deze hackers wat ze doen? Waar zijn ze op uit? Hoe snel zijn ze bij u ‘binnen’? En wat moet u als ondernemer nu juist wel of niet doen wanneer u gehackt wordt?

Voor veel ondernemers lijkt het nog een ver-van-mijn-bed-show, maar u moet zeker gaan nadenken over hoe u uw organisatie op deze risico's inricht. Om u te helpen, geven wij u samen met twee hackers tips en antwoord op de meest gestelde cybervragen van ondernemers.

 

Tip één: laat uw bedrijf eens hacken »

Schouten Zekerheid Update
Zorgverzekering 2017: alle informatie op een rij
Sinds deze week zijn alle premies en aanpassingen in de zorgverzekeringen bekend. Overstappen naar een andere verzekeraar of verzekering kan nog tot en met 31 december 2016. Maar ziet u door de bomen het bos nog?
Dit wijzigt er allemaal in de zorgverzekering voor 2017 »
SCARAB TX
James Bond-achtige overvallen rukken op in Nederland
Transport en Logistiek Nederland (TLN) waarschuwt voor ‘James Bond-achtige’ overvallen op vrachtwagens. De wagens worden volgens TLN al rijdend door bendes met verschillende auto’s beroofd.
Bekijk hoe deze overvallers dat aanpakken »
Schouten Zekerheid Update
5 tips voor effectieve pensioencommunicatie
Helder communiceren over pensioen is voor veel werkgevers een uitdaging. De vele wetswijzigingen en regelingaanpasssingen hebben ertoe geleid dat werkgevers en werknemers moeite hebben om het overzicht te behouden.
Wij helpen u graag op weg met deze tips »
Cybercrime
Uw financiële verantwoordelijkheid voor ex-medewerkers
Eerder hebben we u geïnformeerd over de belangrijke wetswijziging die per 1 januari 2017 wordt doorgevoerd in de BeZaVa. Deze beslissing kan een zeer grote impact hebben op uw bedrijfsvoering. Heeft u al een keuze gemaakt?
Lees nog eens na wat er wijzigt en wat uw mogelijkheden zijn »

Schouten Zekerheid Update
"Wol is gemaakt van schaap"

De roze bril; die hebben we allemaal wel eens op. Maar welke bijwerkingen heeft deze op uw bedrijfsvoering? Kunt u 'm dan niet beter af zetten? Wilco de Haan geeft zijn visie in zijn column voor zakenmagazine Friends in Business.

Lees de column van Wilco de Haan »
Brand
Schadelast grote branden voor ’t eerst boven 700 miljoen
In totaal 130 branden met een geraamde schade van meer dan 1 miljoen euro zorgden voor het hoogste schadebedrag sinds de registratie van deze branden, namelijk 707 miljoen euro.
Meer over brand en brandpreventie »

 
Wilt u eerdere nieuwsbrieven inzien? Dat kan in ons archief.
U ontvangt deze nieuwsbrief van Schouten Zekerheid. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

Publicatiedatum: 07 november 2016
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag