Verzuimconcept: branchegericht, online en efficiënt

Bij de leden in uw branche-, beroeps- of ondernemersorganisatie spelen specifieke verzuimrisico's: zo heeft een automonteur veel meer kans om rugklachten te krijgen dan een grafisch ontwerper of hebben horecaondernemers meer last van uitvallend personeel dan makelaars. Als branche-, beroeps- of ondernemersorganisatie wilt u uw leden helpen deze risico's op een goede manier af te dekken. Dat begrijpen wij als geen ander; daarom maken enkele duizenden werkgevers en zo'n 35.000 werknemers verdeeld over verschillende branches gebruik van onze formules.

Meer weten over ons verzuimconcept?

Complete aanpak voor verzuim bij kappers

De ANKO is de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie. Kappers staan de hele dag, werken met chemicaliën en zitten letterlijk met hun handen in (vochtig) haar. Dit kan een verhoogd risico op ziekteverzuim betekenen. Voor de leden van de ANKO hebben we aansluiting gezocht bij de CAO van de kappersondernemers. Dit betekent dat wij zowel in het eerste als in het tweede jaar een loondoorbetaling van 100% kunnen verzekeren. Ook hebben we een samenwerking met de Kapperspoli in Velp, waardoor we kapperseczeem kunnen meeverzekeren. Zo is de verzuimaanpak voor deze kappers tot in de puntjes geregeld.Meer over verzuim in deze specifieke branche

Specialistisch product en alles online gekoppeld

Ons verzuimconcept is gebaseerd op bestaande arbodienstverlening en een specialistisch product. Daarmee kunnen werkgevers op een efficiënte manier hun verzuimbeleid organiseren. Voor een risico-inventarisatie en -evaluatie werken we samen met de branche-, beroeps- of ondernemersorganisatie. Voordat uw leden gebruik kunnen maken van de verzuimverzekering en het bijbehorende verzuimloket, dient het ziekteverzuimbeeld immers duidelijk te zijn.

Online zijn de verzekering, de arbodienst en de casemanager met elkaar verbonden. Met als voordeel dat de ondernemer niet tekens in contact hoeft te treden met de diverse betrokkenen. Het systeem bepaalt maandelijks automatisch de schadeuitkering. Bovendien is het loket Poortwachter-proof en wordt de werkgever automatisch door wettelijke eisen en regels geloodst.

Meer weten over onze verzuimoplossingen voor branche-, beroeps- of ondernemersorganisatie?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Neem contact op
Onze Verzuimspecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 49 59 Stel een vraag