Maak kennis met: De Verzuimregisseur!

U kunt als werkgever niet zonder uw medewerkers. Ziekteverzuim heeft een behoorlijke impact op uw organisatie. Wij begrijpen het belang van goede verzuimbeheersing. Maar hoe krijgt u grip op arbeidsongeschiktheid en verzuim? 

Een goede verzuimverzekering is belangrijk. Maar bij verzuim binnen uw organisatie krijgt u ook ineens te maken met verschillende partijen. Hierdoor is de kans groot dat u het overzicht en de regie verliest.

Dé Verzuimregisseur gaat u vanaf 1 januari 2021 helpen bij de communicatie met de diverse partijen en bij het beperken van de toenemende schadelast rondom verzuim binnen uw organisatie. Met deze nieuwe dienstverlening gaan wij er samen met u voor zorgen dat u meer grip krijgt op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim!

Webinar ter introductie van de Verzuimregisseur

Tijdens ons webinar op dinsdag 27 oktober is Jan Dirk Stouten over onze nieuwe dienstverlening in gesprek gegaan met verzuimregisseurs Debby den Besten, Loubna Ziyani en Tjeerd den Oudsten.

Zij praten u bij over:

  • De aanleiding voor de introductie van onze nieuwe dienstverlening op het gebied van verzuimbeheersing.
  • Wat deze verzuimoplossing concreet inhoudt.
  • Hoe de Verzuimregisseur samen met u gaat zorgen voor meer grip op de kosten van arbeidsongeschiktheid en verzuim binnen uw organisatie.

Het webinar terugkijken en/of de podcast beluisteren?

Publicatiedatum: 29 oktober 2020
Onze Verzuimspecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 49 59 Stel een vraag
Bekijk het webinar