Employee benefits

KHN Verzekeringen bestaat 10 jaar!

Horecaondernemers die lid zijn van KHN kunnen al tien jaar lang profiteren van de kennis en service van KHN Verzekeringen. Dé specialist in horecaverzekeringen viert dit jaar namelijk haar tweede lustrum.KHN Verzekeringen is tien jaar geleden in samenwerking met KHN opgezet, met als doel onze leden de beste verzekeringsproducten uit de markt te bieden tegen een zeer scherpe premie. Momenteel maken ruim 1800 KHN-leden gebruik van een passende verzekering, die aansluit op hun wensen, behoeften en ondernemersrisico's.

01-01-2024 01-01-2024

KHN_Horecava-9567

Naast zakelijke verzekeringen, zoals het KHN Zekerheidspakket, biedt KHN Verzekeringen ook privéverzekeringen aan. En als horeca verzekeringsmakelaar heeft KHN Verzekeringen in de afgelopen tien jaar veel kennis en ervaring opgedaan: niet alleen in het adviseren van horecaondernemers en inkopen van specifieke dekkingen voor de branche, maar ook in het behandelen van schades.

Heb je interesse? Bij KHN Verzekeringen stel je je eigen verzekeringspakket samen op basis van de behoeften van jouw onderneming. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bekijken de adviseurs graag samen met jou welke verzekeringen het beste bij jouw wensen aansluiten.

 

Klik hier om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialisten!

 

 

 

 

undefined
Ontdek onze blogs voor inzichten, evenementen, whitepapers en succesverhalen
248020086988
Risicomanagement

Keuring van een elektrische installatie in horeca; waar let ik op?

In de praktijk blijkt dat niet alle horecaondernemers voldoende op de hoogte zijn van de (nieuwe) eisen van de elektrotechnische keuringen. We geven antwoord op de meest gestelde vragen rondom de keuring van de elektrische installatie van je horecazaak.

Risicomanagement

Risico's bij het bezorgen van maaltijden in de horeca

Bezorg je maaltijden of wil je maaltijden gaan bezorgen? Waar moet je dan rekening mee houden? We hebben onze tips en adviezen voor je op een rijtje gezet, zodat je weet waar je op moet letten bij het bezorgen van maaltijden.

Risicomanagement

Eigen restaurant beginnen, waar moet ik rekening mee houden?

enk je er over om een snackbar over te nemen? Dan komen er al snel veel vragen op je af! Neem je alles over? Hoe weet je of alles op orde is en waar moet je op letten? Wij geven je graag tips en advies, zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je een snackbar wil overnemen.

Een snackbar overnemen, waar let ik op?
Risicomanagement

Een snackbar overnemen, waar let ik op?

enk je er over om een snackbar over te nemen? Dan komen er al snel veel vragen op je af! Neem je alles over? Hoe weet je of alles op orde is en waar moet je op letten? Wij geven je graag tips en advies, zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je een snackbar wil overnemen.

Algemeen

Een eigen restaurant beginnen; wat zijn de kosten?

Als je een eigen restaurant wil beginnen, dan wil je goed voorbereid zijn op alle kosten die je kunt verwachten. We hebben een overzicht gemaakt van de kosten die je kunt verwachten voor je horecapand, goederen, inventaris, personeel en overige kosten.