Zorgverzekering

Meest gekozen aanvullende (tandarts)verzekeringen in de horeca

Onze zorgspecialisten krijgen veel vragen over het afsluiten van aanvullende (tandarts)verzekering(en) in de horeca. Ben je ook benieuwd naar de meest gekozen aanvullende verzekeringen binnen de horeca? We hebben een overzicht gemaakt per verzekeraar binnen het KHN Collectief, zodat je hier meer inzicht krijgt:

Datum 01-11-2024

medewerkers-horeca-1.1920x0

Aanvullende verzekering(en)
Maar liefst 80% van de verzekerden heeft een aanvullende verzekering afgesloten en 54% van de verzekerden een tandartsverzekering binnen het KHN Collectief.

CZ
Top 3 meest afgesloten aanvullende verzekeringen
81% van de verzekerden heeft een aanvullende verzekering
1. Jongeren (27%)
2. Plus collectief (17%)
3. Basis collectief (15%)

Top 3 meest afgesloten tandarts verzekeringen
39% van de verzekerden heeft een tandartsverzekering
1. Tandarts collectief ** (31%)
2. Uitgebreide Tandarts Collectief (4%)
3. Compact Tandarts Collectief (4%)

Menzis
Top 3 meest afgesloten aanvullende verzekeringen
79% van de verzekerden heeft een aanvullende verzekering
1. ExtraVerzorgd 2 (34%)
2. ExtraVerzorgd 1 (25%)
3. ExtraVerzorgd 3 (11%)

Top 3 meest afgesloten tandartsverzekeringen
63% van de verzekerden heeft een tandartsverzekering
1. TandVerzorgd 750 (22%)
2. TandVerzorgd 250 (21%)
3. TandVerzorgd 500 (19%)

Zilveren Kruis
Top 3 meest afgesloten aanvullende verzekeringen
81% van de verzekerden heeft een aanvullende verzekering
1. Aanvullend *** (29%)
2. Aanvullend * (22%)
3. Aanvullend ** (21%)

Top 3 meest afgesloten tandartsverzekeringen
60% van de verzekerden heeft een tandartsverzekering

1. Tandarts ** (27%)
2. Tandarts * (21%)
3. Tandarts *** (6%)

 

Persoonlijke vergelijking


Wil je graag een persoonlijke vergelijking of advies ontvangen? Je kunt je kosteloos laten adviseren door onze specialisten van de Zorgdesk of onze online keuzehulp invullen. Hierdoor kun je gemakkelijk zien welke zorgverzekering het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie.


undefined
Ontdek onze blogs voor inzichten, evenementen, whitepapers en succesverhalen
248020086988
Risicomanagement

Keuring van een elektrische installatie in horeca; waar let ik op?

In de praktijk blijkt dat niet alle horecaondernemers voldoende op de hoogte zijn van de (nieuwe) eisen van de elektrotechnische keuringen. We geven antwoord op de meest gestelde vragen rondom de keuring van de elektrische installatie van je horecazaak.

Risicomanagement

Risico's bij het bezorgen van maaltijden in de horeca

Bezorg je maaltijden of wil je maaltijden gaan bezorgen? Waar moet je dan rekening mee houden? We hebben onze tips en adviezen voor je op een rijtje gezet, zodat je weet waar je op moet letten bij het bezorgen van maaltijden.

Risicomanagement

Eigen restaurant beginnen, waar moet ik rekening mee houden?

enk je er over om een snackbar over te nemen? Dan komen er al snel veel vragen op je af! Neem je alles over? Hoe weet je of alles op orde is en waar moet je op letten? Wij geven je graag tips en advies, zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je een snackbar wil overnemen.

Een snackbar overnemen, waar let ik op?
Risicomanagement

Een snackbar overnemen, waar let ik op?

enk je er over om een snackbar over te nemen? Dan komen er al snel veel vragen op je af! Neem je alles over? Hoe weet je of alles op orde is en waar moet je op letten? Wij geven je graag tips en advies, zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je een snackbar wil overnemen.

Algemeen

Een eigen restaurant beginnen; wat zijn de kosten?

Als je een eigen restaurant wil beginnen, dan wil je goed voorbereid zijn op alle kosten die je kunt verwachten. We hebben een overzicht gemaakt van de kosten die je kunt verwachten voor je horecapand, goederen, inventaris, personeel en overige kosten.